Peste 50.000 de oameni asteptati la Airfield Festival in acest weekend pe Aerodromul Magura din Cisnadie

Aflat la a 4-a editie, Airfield Festival, evenimentul care deschide vara festivalurilor din Romania, asteapta aproximativ 50.000 de vizitatori in cele 4 zile de festival, la sfarsitul acestei saptamani, intre 29 iunie si 2 iulie 2017.

    Pe intreaga perioada a festivalului sunt asteptati peste 100 de artisti importanti ai scenei muzicale internationale dar si locali, reprezentativi pentru fanii hip-hop, reggae, techno sau indie-rock. Printre cei care vor asigura atmosfera de vacanta pentru cele aproape 50.000 de persoane se numara Ziggi Recado & The Force, General Levy, Gorgon City, Subcarpati, Jeru the Damaja, Looptroop Rockers, Macanache, CTC sau Pascal Junior, Sandrino, Adriatique, Scuba, si Mihai Popoviciu.

            Atelierele interactive de arta, zborul cu avionul deasupra orasului Sibiu, salturile cu parasuta sau plimbarile cu balonul cu aer cald, sunt doar cateva dintre elementele care asigura o mini-vacanta de vara in Aerodromul Magura din Cisnadie. 

Pentru cei care inca nu si-au achizitionat abonamentele din timp, biletele vor putea fi cumparate de la intrarea in festival, organizatorii anuntand ca cele in avans sunt sold-out. Pentru mai multe informatii despre bilete si eveniment, accesati site-ul www.airfieldfestival.ro.

            In luna aprilie, echipa de voluntari Airfield a revenit pe Aerodromul Magura din Cisnadie, unde a plantat peste 10.000 de puietii din specii diferite de arbori.

Search