Pregătește-te de o sesiune handmade, la început de toamnă, în Librăria Habitus!

Veniți să admirați și să vă inspirați de la cei mai buni meșteri artizani care vor reda toamna în culori prin intermediul creațiilor lor.

Obiecte de decor, bijuterii și accesorii, lădițe pictate, jucării inedite, cosmetice natural, dulcețuri de casă  și multe altele, le găsiți cu prisosință la festivalul handmade Creative Buzz, ajuns la ediția 5,  la care sunt invitați toți admiratorii produselor handmade.

Ana Maria Butura, vine de la Cluj, pentru a crea o atmosferă orientală, prin tatuajele henna pe care le va realiza pe toată durata festivalului.

Produsele manufacturate transmit mai simplu şi direct mesajul din sufletul artistului către iubitorii genului, prin evidenţa frumosului de la prima atingere sau vedere.

Cei 25 de expozanții vor veni cu multă voie bună, zâmbete pentru toată lumea şi cu o mulţime de lucrări noi, iar organizatorii vă pregătesc o tombola cu premii, pentru toți cei care achiziționează prodise în cele 3 zile de festival.

Festivalul handmade Creative Buzz este o inițiativă de susținere și promovare a artiștilor și artizanilor din România, inclus pe Agenda Culturală 2015, gândită din perspectiva înlesnirii accesului la obiecte unicat, create manual și are loc în perioada 18-20 Septembrie în Librăria Habitus din Sibiu, zilnic între 11.00-20.00

Search