Bâlea Bus – transfer zilnic de la Sibiu spre Transfăgărășan

Compania sibiană de turism Carpathian Travel Center lansează un nou serviciu turistic pentru cei care doresc să viziteze și împrejurimile Sibiului, un transfer zilnic între reședința de județ și Transfăgărășan. Bâlea Bus va circula în fiecare zi între Sibiu și Bâlea Cascadă, turiștii urmând să folosească telecabina pentru a urca la Bâlea Lac. Microbuzul va pleca zilnic de la Sala Thalia urmând să oprească în alte două stații pe parcurs, la Avrig și la Cârțișoara.

Microbuzul care leagă Sibiul de Bâlea Cascadă va face în fiecare zi câte două curse. Dimineața, microbuzul pleacă din Sibiu în zilele de luni, miercuri și vineri la ora 8:30, iar marți, joi, sâmbătă și duminică la ora 9 iar cel de după-masă pleacă zilnic de la Sala Thalia la ora 15:30. Retururile de la Bâlea Cascadă pornesc cu o oră mai târziu, după același orar.

 

Transfer de la aeroport

În colaborare cu Aeroportul Internațional Sibiu, Carpathian Travel Center a lansat și un serviciu de transfer pasageri către și dinspre județele limitrofe. „Lansarea acestui serviciu urmărește, în primul rând, asigurarea unei capacități mai mari de transport persoane spre și dinspre aeroportul Sibiu precum și fluidizarea traficului de pasageri. Credem că un asemenea serviciu ar putea contribui și la atragerea de noi companii care să opereze zboruri pe Aeroportul Internațional Sibiu”, spune Alexandru Ujupan, managerul Carpathian Travel Center. Serviciul de transfer de la aeroport acoperă legătura cu orașul, spre hoteluri și pensiuni precum și legături cu județele Hunedoara, Alba, Cluj si in viitorul apropiat cu judetele Mures si Vâlcea.

Search