Încă o ediţie de succes a Sibiu Challenge. Mii de oameni au fost provocaţi la mişcare într-o singură zi

Cea de-a patra ediţie a Sibiu Challenge a reunit sâmbătă, 6 iunie, în Parcul Sub Arini peste 20 de zone sportive pentru toate gusturile şi toate vârstele şi aproximativ 4000-5000 de participanţi pe tot parcursul zilei, de dimineaţa până seara. Au acceptat provocarea de a-şi dedica o zi mişcării în aer liber persoane de toate vârstele, de la copii la seniori, dornici de a face puţină mişcare sau, pur si simplu, de a petrece o zi în parc într-o atmosferă de sărbătoare animată de muzică şi veselie.

O sâmbătă superbă cu mult soare la început de vară s-a transformat astfel într-o adevărată sărbătoare pentru iubitorii de mişcare. Toate cele peste 20 de zone sportive (fotbal, mini-fotbal, baschet, mini-baschet, escaladă şi tiroliană, tenis cu piciorul, volei, ping-pong, fitness, gimnastică, handbal, arte marțiale pentru copii şi adulţi,dans sportiv, street dance, badminton, rugby, atletism, activităţi pentru părinţi şi copii, skandenberg) au avut participanţi dornici de mişcare, dar câteva dintre activităţi au fost de-a dreptul asaltate: escalada şi traseul de tiroliană, activităţile de fitness din zona scenei coordonate cu multă pasiune de antrenorii de la Gymbo Dance, aria de ping pong, castelele gonglabile pentru cei mici, gimnastică şi arte marţiale.

Cluburile sportive prezente la eveniment anul acesta au avut ocazia să îi iniţieze pe participaţii amatori în noi sporturi şi, mai ales, să îşi recruteze sportivi pentru viitoare echipe de performanţă.

Sibiu Challenge a fost însă mai mult decât atât; pe lângă participarea activă la toate zonele sportive, sibienii au avut ocazia să asiste la lecţia de dresaj Animal Life, workshop-uri de dans sportiv şi de dans latino şi să admire demonstraţiile inedite de streetdance, dans latino american (bachata), dans sportiv, taekwon-do pe ritmuri muzicale, tae bo juniors şi arte marţiale cu bastoane.

După o zi activă, participanţii au avut posibilitatea de a se răsfăţa cu un masaj de relaxare gratuit oferit la standul Casira Beauty Center.

În zona Aria Sport oamenii au putut afla cele mai bune oferte de sport, sănătate şi wellness, iar în zona alăturată a celor de la Emi TT, pasionaţii de tenis de masă au avut o ocazie specială de a admira live prestaţia campioanelor Andreea Dragoman şi Denisa Baltag de la Romgaz Mediaş, în cadrul unui meci demonstrativ de excepţie.

Sibiu Challenge este cea mai mare acţiune locală de conştientizare a importanţei de a face sport şi de a duce un stil de viaţă sănătos. Este un proiect organizat de PUMA Club, cofinanţat de Consiliul Local prin Primăria Sibiu şi susţinut de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Sibiu. Evenimentul este organizat cu sprijinul: CAB Sport, GymboDance, Handbal Club Sibiu, Rugby Club Sibiu, FC Interstar, Al 6-lea Jucător, Hugo Dance Academy, Terrasportika, EmiTT, Grey Projects, Printcenter şi Promo Management. Parteneri de eveniment: Marquardt, Andu, UCM, Boromir, Feleacul, Aria Sport, Tymbark, Tedi, Biteco, Sibiu 100 %, Turnul Sfatului şi Radio Impuls.

Search