Sibianca Ioana Avram, alături de partenerul său Ionuţ Varodi, au obținut locul 1 la Concursul Internaţional de dans “Kosice Open 2015” din Slovacia

O pereche frumoasă de dansatori profesionişti, Ioana Avram şi Ionuţ Varodi, au dus pasiunea lor pentru dansul sportiv până la performanţă. Aceştia au participat în perioada 30 – 31 mai 2015 la concursul internaţional “Kosice Open 2015” desfăşurat în oraşul Kosice din Slovacia şi au reprezentat România cu succes obţinând locul 1 la categoria lor de concurs.

La  “Kosice Open 2015” au participat peste 900 de dansatori din 19 ţări, perechi din Rusia, Ucraina, Ungaria, Polonia, Slovacia, Italia, Moldova. Din România s-au înscris în competiţie 6 perechi de dansatori, printre care şi sibianca Ioana Avram şi Ionuţ Varodi din Târgu Mureş.

Cei doi au intrat în competiţie alături de alte 20 de perechi de dansatori la categoria Adult B Latino, cucerind juriul cu prestaţia lor extraordinară şi ocupând astfel prima treaptă a podiumului de premiere la această categorie. Locul 1 este pentru cei doi dansatori o dovadă în plus a talentului şi muncii depuse în timpul orelor de antrenament.

Sibianca Ioana Avram, absolventă a Şcolii de antrenori de dans de la Reghin, este dansatoare activă de 11 ani şi instructor de dans sportiv standard şi latino cu experienţă de 6 ani. În prezent activează ca şi instructor la dans sportiv pentru copii şi adulţi la Clubul CAB Sport Dance School din Sibiu. Alături de partenerul său, Ionuţ Varodi, frumoasa dansatoare a luat parte la o serie de competiţii naţionale şi internaţionale, cei doi demonstrându-şi de fiecare dată talentul în arta dansului sportiv şi promovând cu succes Sibiul şi România.

Search