Feeric Fashion Days devine cea mai importantă săptămână a modei din Europa de Est

Cea de-a opta ediție a Feeric Fashion Days transformă festivalul de modă de la Sibiu în cea mai importantă săptămână a modei din Europa de Est după crearea legăturii dintre festivalurile din Alba Iulia și Sibiu. Feeric Fashion Days 2015 începe în 4-5 iulie în Alba Iulia și continuă între 7 și 12 iulie la Sibiu, cu peste 50 de prezentări de modă realizate de designeri recunoscuți în întreaga lume.

            Dimensiunea internațională a Feeric Fashion Days este dată, în primul rând, de invitații ce vor poposi în cele două orașe ale Transilvaniei pe durata acestei săptămâni a modei. Designer, actriță și model de talie internațională, Catrinel Menghia a ales Sibiul pentru prima ei prezentare din postura de designer, cu noua ei colecție de genți intitulată Catherinelle. Valeria Mangani, vicepreședintele Alta Roma / Alta Moda, Svetlana Horvat, președintele Serbia Fashion Week sau Radis Nikzad președintele Haute Future Fashion Academy din Milano se numără printre invitații de marcă ai ediției din acest an. Alături de ei, la Feeric Fashion Days vor participa ziariști, bloggeri, fotografi și stiliști din toate cele patru capitale ale modei. Pe pasarelele festivalului de anul acesta vor defila creații ale unor designeri din Paris, Londra, Milano, New York, Olanda, Spania, Suedia, Serbia, Malta, Argentina, Turcia sau România.

            „Eforturile echipei de organizare a festivalului își văd roadele. De-a lungul anului am participat la numeroase evenimente de talie internațională, în special la evenimente de marcă din Italia, Alta Roma sau Milan Fashion Week, de multe ori alături de colegii mei, pentru a acumula și mai multă experiență în organizarea unor asemenea evenimente. Feeric Fashion Days se îndreaptă spre a deveni un punct de referință în lumea internațională a modei iar faptul că atât de multe personalități marcante din Europa și Statele Unite au acceptat invitația de a participa la prezentările de modă din Alba Iulia și Sibiu este o recunoaștere a direcției bune înspre care ne îndreptăm”, spune Mitichi, președintele Feeric Fashion Days.             Feeric Fashion Days are loc între 4 și 5 iulie în Alba Iulia și între 7 și 12 iulie în Sibiu. Evenimentul este organizat de Fundația Mitichi și cofinanțat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu și susținut de Consiliul Județean Sibiu, precum și cu sprijinul Primăriei Municipiului Alba Iulia.

Search