Concert Gojira & Planet H. și demonstrație de freestyle snowboard în încheierea Sibiu Winter Challenge

Sâmbătă, 20 decembrie, va avea loc a doua ediție a proiectului Sibiu Winter Challenge. Dupa o zi întreagă de activități sportive și distractive specifice anotimpului de iarnă, evenimentul va culmina cu o petrecere pe pârtia Arena Platoș, animată de concertul în aer liber susținut de Gojira & Planet H. Începînd cu ora 20.00 atmosfera va fi încălzită de DJ MikeOne, urmând ca la ora 21.00 să intre în scenă celebrii Gojira & Planet H.

Gojira și Planet H sunt cunoscuți pentru sound-ul lor fresh și pentru muzica lor ce pătrunde până la fiecare celulă din corpul ascultătorului, provocând o avalanșă de senzații ce conduce, inevitabil, la antrenarea individului la dans. Stilul lor muzical este puternic și vibrant, motiv pentru care concertele lor sunt mereu apreciate de public. https://www.youtube.com/watch?v=_NjfYwtkUKY.

Demonstrație de freestyle snowboard

În timp ce DJ MikeOne va debuta petrecerea la Arena Platos, pe pârtie va începe o demonstrație de freestyle snowboard între 20:00 – 21:00, spre încântarea publicului. Demonstrația va fi susținută de snowboarderi profesioniști, care îți vor demonstra talentul prin tehnici interesante și spectaculoase.

Cinci snowboarderi de top ai României vor face senzație pe pârtie, prin trickurile cu grad mare de dificultate pe care le vor pune în practică. Se va instala pe pârtie un element de kink-box pe care snowboarderii vor ateriza prin săritură și vor aluneca apoi controlat timp de câteva secunde, în diverse poziții. Această demonstrație de snowboard freestyle este mai mult decât un sport, este o disciplină complexă are îmbină elemente de snowboard cu cele împrumutate din skateboard, cu un grad de dificultate mare, pretabil așadar profesioniștilor cu un nivel peste medie. Demonstrația implică un grad mare de periculozitate și datorită faptului că elementul de kink-box folosit este unul contondent. Tehnicile și talentul performerilor vor fi puse la grea încercare în cadrul acestei acțiuni demonstrative, spre deliciul publicului.

A doua ediție a evenimentului Sibiu Winter Challenge va avea loc sâmbătă, 20 decembrie 2014, între orele 09.00 și 21.00 în trei locații diferite, dintre care două în stațiunea Păltiniș: pârtia Arena Platoș și parcul de aventură Arka Park și una în Sibiu: Arka Park Indoor Climbing. Sibiu Winter Challenge este un eveniment complex care îmbină activitățile specific sporturilor de iarnă cu distracția nocturnă, oferind participanților toate condițiile pentru practicarea unui sport de iarnă (infrastructură sportivă, echipamente și îndrumare specializată) și mai mult, posibilitatea de entertainment pe ritmuri muzicale.

Search