Sibiu Lights&More-ediție de poveste continuă

Mii de sibieni și turiști s-au putut bucura, în primele zile ale celei de a doua ediții a Sibiu Lights&More, de atmosfera de basm de pe Pietonala Nicolae Bălcescu. Atmosfera creată de structurile pe care au fost montate cele 80 de mii de leduri multicolore a fost completată de momentele artistice desfășurate pe scena Sibiu Lights&More2014.

 

Ediția de poveste continuă până pe 1 ianuarie 2015. Alături de zecile de mii de luminițe, vineri, 19 decembrie 2014, de la orele 18:00, la Sibiu Lights&More vor fi prezenți Moș Crăciun și ajutoarele lui, spiridușii, care vor veni cu multe cadouri pentru cei mici. De la orele 19:00, toți cei prezenți vor fi colindați de Vlad Pîrău. Sâmbătă, 20 decembrie 2014, Moș Crăciun revine la scenă, tot de la orele 18:00, și va fi urmat de trupa Arpi & Zip Band (Cluj-Napoca) care va concerta pentru publicul prezent la Sibiu Lights &More 2014.

Luni, 22 decembrie 2014, de la ora 18:00, Moș Crăciun va împărți, din nou daruri micuților, iar de la ora 19:00 vor urca pe scenă Sandra Dragoman, managerul Sibiu Lights&More 2014, alături de Vlad Pîrău, în cadrul unui concert inedit de colinde de Crăciun. ”Pentru mine, personal, Sibiu Lights&More reprezintă proiectul de suflet pentru care ne-am pregătit luni întregi. Recunosc, propunerea de a urca pe scenă în cadrul unui concert, a fost o provocare de ultim moment, dar, după 11 ani în care am studiat muzica, sunt singură că voi reuși, alături de Vlad, să oferim publicului un concert de excepție. Așa că îi așteptăm pe sibieni în număr cât mai mare la scenă, să colindăm împreună”, spune Sandra Dragoman.

Pe lângă itinerariul presărat de cele 80 de mii de luminițe multicolore, ultimul weekend al Sibiu Lights&More 2014 va fi presărat, de asemenea, cu suprize. Alături de concursurile organizate de Moș Crăciun, vineri 26 decembrie 2014, pe scenă va urca trupa Lipicioșii, iar duminică, 28 decembrie 2014, Maria Cojocaru și Vlad Simon vor încheia seria concertelor din cadrul Sibiu Lights&More 2014.

Sibiu Lights&More îl are ca amfitrion pe cunoscutul actor sibian Bogdan Sărățean, iar concertele sunt transmise live, pe internet, https://new.livestream.com/Romania-Live-Events/SibiuLights. Numai în prima seară, peste 5000 de români, dar și cetățeni din țări precum: Germania, Italia, Spania, Anglia, Statele Unite, Canada, dar și Austria, Franța sau Indonezia, au vizionat imaginile transmise live pe internet de Romania Live Events!

Sibiu Lights&More 2014 este o acțiune cofinanțată de Consiliul Local Sibiu prinPrimăria Municipiului Sibiu.

Search