CibinFEST dă startul distracției joi, 25 septembrie, în Piața Mare din Sibiu!

Animația începe joi cu sute de butoaie de bere, specialități culinare, parc de distracții, muzică live și atmosferă de distracție. Acestea sunt principalele atracții pe care organizatorii le-au pregătit pentru vizitatorii acestei ediții, de joi până duminică, în centrul orașului.

            Amenajarea este pe ultima sută de metri. Distracția va avea loc în marele cort de 2400 mp, acesta fiind pregătit pentru ultimele decoruri. Cortul va fi deschis zilnic de la ora 10. Atracțiile parcului de distracții vor fi și ele curând pe poziții. De joi începând, iubitorii de senzații tari vor putea încerca atracțiile extreme, iar cei mici vor avea parte de o nouă surpriză.

            Inaugurarea oficială va avea loc joi, la ora 18:30, când se va da cep primului butoi de bere al celei de-a patra ediții CibinFEST. Ediţia de anul acesta a deja consacratului CibinFEST va confirma 4 ani de tradiţie, propunând sibienilor un program variat, în care se vor regăsi concerte, show-uri de fanfară, reprize de muzică antrenantă mixată de DJ. Pe durata a patru zile, începând cu joi, 25 septembrie şi până duminică, 28 septembrie, Piaţa Mare va deveni locul în care distracţia va fi cuvântul de ordine. În prima zi a festivalului, de la ora 19:00 până la ora 23:00,  va avea loc concertul susţinut de Spatzen 2000, formaţia austriacă parteneră în acest eveniment care a încălzit și atmosfera toamnei trecute.

         Vineri, 26 septembrie, dimineaţa de la ora 10 va debuta în acorduri antrenante de muzică DJ, moment urmat de concertul de fanfară H-Musikanten începând cu orele 14:00, iar, după o scurtă pauză, la ora 19:00, Spatzen 2000 va ridica în picioare întreaga audienţă cu şlagărele sale.

           În cea de-a treia zi, sibienii vor fi invitaţi la reprize de muzică, antren în acorduri de fanfară, susţinute de fanfara „Sunetul muzicii”, iar seara va deveni incendiară cu ajutorul trupei Spatzen 2000, pe care, cu siguranţă, sibienii îi vor primi în ropote de aplauze.

          Surpriza zilei de duminică, 28 septembrie va fi CibinFEST Quintet, o trupă care s-a născut din dorinţa de a confirma puterea sibienilor de a crea o atmosferă unică la ei acasă şi de a consacra, printr-o tradiţie autentică, evenimentul sugestiv intitulat „CibinFEST”. Ultima seară va fi transformată într-un eveniment de neuitat de formaţia Spatzen 2000, care va concerta între orele 19:00 – 23:00, iar hiturile lor vor răzbate până în inima Transilvaniei, pentru a păstra emoţia unui festival autentic, îndrăgit nu numai de sibieni, ci cunoscut în întreaga Europă.

 

CibinFEST este un eveniment organizat de Asociația Events For Tourism în parteneriat cu A1 Events, acțiune cofinanțată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Sibiu, partenerul principal al evenimentului fiind producătorul de bere Ursus și Reken, furnizorul celui mai mare cort montat vreodată în Piața Mare.

Mai multe informații găsiţi şi pe site-ul www.cibinfest.ro sau facebook.com/cibinfest

Credit foto: Sebastian Marcovici

Search