Accidentat, Haase nevoit să abandoneze turneul de tenis de la Sibiu

Cel mai bine clasat jucător în clasamentul ATP înscris în Challengerul Sibiu Open prezentat de Raiffeisen Bank, olandezul Robin Haase, s-a retras în această după-amiază din turneu. După două meciuri extrem de dificile în Cupa Davis pentru Olanda, ambele încheiate în cinci seturi, Haase resimte dureri la încheietura mâinii drepte și are o mică acumulare de lichid la unul dintre genunchi. Din acest motiv olandezul este nevoit să abandoneze turneul de la Sibiu iar doctorii i-au interzis să continue să joace.

 

            Astfel, după retragerea lui Haase, slovacul Rola Blaz a devenit favoritul 1 al turneului de la Sibiu, urmat de spaniolii Albert Montanes și Pere Riba. Românii Hănescu și Ungur sunt favoriții patru și cinci. Directorul turneului de la Sibiu, Marius Vecerdea și supervizorul ATP Roland Herfel au tras astăzi la sorți tabloul principal de simplu al Sibiu Open prezentat de Raiffeisen Bank. Încă din primul tur, competiția se anunță una extrem de strânsă, cu dueluri pe muchie de cuțit. Victor Hănescu dă piept în prima etapă cu Victor Crivoi, o reeditare a primului tur al competiției din anul 2012, partidă câștigată de Hănescu. Un alt duel interesant va avea loc între campionul de anul trecut, cehul Jaroslav Pospisil și Marius Copil. Adrian Ungur îl va întâlni în primul tur pe italianul Andrea Arnaboldi, Albert Montanes pe francezul Jonathan Eysseric, Pere Riba va juca contra unui jucător venit din calificări iar Rola Blaz împotriva moldoveanului Radu Albot. Singurul sibian aflat în turneul Challenger, Victor Cornea, îl va întâlni în primul tur pe germanul Peter Torebko.

            Turneul de calificări se încheie luni, în paralel cu primele partide de pe tablourile de simplu și dublu ale competiției. Partidele sunt programate să înceapă la ora 10, în paralel, pe două terenuri. Accesul spectatorilor la partidele din cadrul Sibiu Open prezentat de Raiffeisen Bank este liber până în faza semifinalelor. Accesul la semifinale și finala de dublu costă 10 lei același preț fiind și biletul pentru marea finală a turneului de simplu.

 

Sibiu Open – prezentat de Raiffeisen Bank este un eveniment realizat cu sprijinul Consiliului Local Sibiu și Primăriei Municipiului Sibiu.

Partener: Raiffeisen Bank

Sponsori principali: Ambient, Banca Transilvania

Sponsori: Bliss Hotel, Contempo Cars Sibiu, Data Pro, Magnolia Residence, Urban View Media

Parteneri media principali: Digisport, Kiss FM

Parteneri media: Tribuna, Tribuna Sporturilor, Zile si Nopti, Turnul Sfatului, Sibiu 100%, Hermannstadter Zeitung, Ora de Sibiu, Mesagerul de Sibiu, SibiuNews.ro, Stiri de Sibiu.ro, Sibiul.ro, Cemerita.ro, Brylu.ro, InOras.ro, 24H.ro, GhidSibiu.

Search