CibinFEST 2014 se pregătește din timp – rezervă-ți locul acum!

Ultimul weekend din luna septembrie aduce din nou la Sibiu distracția, valuri de bere și multă bună dispoziție, la CibinFest 2014. La ediția de anul trecut, mii de oameni au intrat în atmosfera tipică unui festival de bere autentic în cortul imens montat în centrul Sibiului. Locurile la mese s-au dovedit a fi la mare căutare și de mai multe ori, în fiecare seară a trebuit restricționat temporar accesul în cort pentru a evita supraaglomerarea acestuia. Pregătirile pentru CibinFEST 2014 sunt in toi. Evenimentul se va desfășura în perioada 25 – 28 septembrie, în Piața Mare din Sibiu.

Pentru prima dată, în 2013, a fost pus în practică un sistem de rezervări online, prin care oricine putea să se asigure că va găsi o masă liberă la orele de vârf. Astfel se putea efectua o rezervare pentru o masă de 10 persoane, începând cu ora 18. Acest sistem a fost foarte bine primit de public și în fiecare seară zeci de mese au fost rezervate.

Pentru a intra în rândul festivalurilor de bere cunoscute în lume, din data de 18 august a fost activat sistemul de rezervări pentru ediția 2014. Astfel, utilizând pagina www.cibinfest.ro se poate alege data și numărul de mese pentru care se solicită rezervarea. Rezervarea se face pentru o masă întreagă de 6 persoane și este valabilă începând cu ora 18, existând posibilitatea de a include și consumația. Plata se poate face online, cu cardul, iar persoanelor juridice care organizează o petrecere de firmă li se oferă posibilitatea emiterii unei facturi și plata prin ordin de plată.

În primele 24 de ore de la activarea sistemului a fost deja rezervat un număr de 23 de mese. Rezervarea unei mese asigură vizitatorilor un loc la unul dintre cele mai în vogă evenimente ale anului și garantează ore bune de distracție. Numărul de mese disponibile pentru rezervare este limitat la maxim 30% din capacitatea cortului.

CibinFEST este un eveniment organizat de Asociația Events For Tourism în parteneriat cu A1 Events, acțiune cofinanțată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Sibiu, partenerul principal al evenimentului fiind producătorul de bere Ursus. Mai multe informații pe site-ul www.cibinfest.ro sau facebook.com/cibinfest

Search