SUPERPRO ROMÂNIA și-a anunțat luptătorii profesioniști ai clubului

Sâmbătă, 16 august 2014, Clubul Sportiv SUPERPRO ROMÂNIA și-a anunțat lotul de luptători profesioniști ai clubului sibian în cadrul unui eveniment desfășurat în incinta magazinului Dedeman din Sibiu.  Evenimentul, inițiat de Alex Baciu, manager şi pro­motor internaţional al Clubului, a constat într-un antrenament cu publicul, care a adus în prim plan sportivii din prima linie ai SUPERPRO ROMÂNIA.

-Răzvan Tudora  (12 W, 2 L, 0 D)

-Anghel Cardos  (28W-4L-1)

-Sorin Tănăsie, Campion Mondial la Box amatori și Campion European la Box profesioniști.

În același timp, noua generație de sportivi este determinată să ardă etapele, astfel că tinerii și ambițioșii sportivi le calcă pe urme celor deja consacrați, precum Campionul Mondial și deținătorul centurii greilor în Glory WS, olandezul Rico “The Prince” Verhoeven și amintim aici câteve anume importante precum: Paul Neagu, Andrei Pop, Cosmin Cornea, Nicu Ioan Radu, Călin Boroș și Răzvan Dăncăneț.

La evenimentul de sâmbătă au luat parte și sportivi ai altor cluburi aflate sub umbrela SUPERPRO ROMÂNIA: Centrul Tengu Cluj, SUPERPRO Satu Mare și M-Box Club Timișoara. Printre invitații speciali prezenți la eveniment, il amintim pe Midorag Olar, luptătorul activ pentru o perioadă chiar în Sibiu.

Evenimentul a fost susținut de DEDEMAN prin oportunitatea organizării evenimentului în cadrul magazinului din Sibiu, de MALID COM, Taxi 942, Bicicleta French Pub, GameSpot Casino, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sibiu, ChunkyLime Production, Supporter Sports Club, Texco Industrietechnik, Atlassib Holding și Tribuna.

SUPERPRO ROMÂNIA este o asociație sportivă care promovează sporturile de contact precum kickbox, muay thai și MMA la cel mai înalt nivel. „Clubul sibian a programat pentru data de  8 noiembrie 2014 un eveniment de proporții, în care vor lupta nume sonore  de pe scena internatională de kickboxing și Mixt Martial Arts (MMA) și care va beneficia de o acoperire impresionantă la nivel global (peste 50 milioane de telespectatori), fiind difuzat în România, în Europa prin Eurosport, în China, Rusia, Croația, Azerbaidjan”, a declarat Alex Baciu, din partea SUPERPRO ROMÂNIA.

Search