“Puştiul-minune” David Cyprián, intră în cursa HECS 2014 la clasa Profi

David Cyprián, unul dintre cei mai în formă rideri de hard enduro din Europa, a confirmat prezenţa în iunie la HECS 2014, participând la clasa Profi. Tânărul de origine cehă, de doar 15 ani, a făcut minuni în lumea hard-enduro-ului, mândrindu-se cu performanţe notabile în cadrul celor mai importante competiţii de profil: a făcut senzaţie în 2013 la King Of The Hill Hard Enduro, unde a câştigat titlul ‘’King of the Hill’’ la clasa Hobby, a participat la Hard Enduro Piatra Neamţ şi în Turcia la Hard-Enduro – Red Bull Sea to Sky.

Pentru sezonul 2014, David Cyprián are planuri mari. Pe lângă participarea la HECS 2014, şi-a anunţat intenţia de a cuceri un loc pe podium la Erzberg Rodeo, Red Bull Romaniacs, Sea to Sky, dorindu-şi totodată, să mai participe la Roof of Africa şi Hells Gate.

A opta ediţie HECS 2014.BACK TO THE ROOTS, are loc în perioada 6-8 iunie 2014 în Sibiu, o ediţie specială desfăşurată integral pe traseul offroad din zona montană din împrejurimile Sibiului, inclusiv runda de calificări.

Hard Enduro Competition Sibiu (HECS) este o competiție sportivă, înscrisă în Calendarul Federaţiei Române de Motociclism, organizată cu scopul de a promova hard-enduro-ul în rândul tinerilor și de a-i îndruma spre performanță.  Evenimentul este realizat cu sprijinul Primăriei Săliște, Motul, IXS România, Zona enduro, Dirt Bike Zone, Pemotoare.ro şi CalendarEvenimente.ro.

Înscrierile la HECS 2014 continuă pe site-ul oficial al evenimentului: www.hecs.ro. Mai multe detalii despre eveniment găsiţi şi pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/ HecsHardEnduroCompetitionSibiu.

Search