Cei mai buni juniori și „campionul absolut” la taekwondo, premiați în cadrul dublului eveniment PUMA Club

În weekend-ul 10-11 mai 2014, la sala Transilvania din Sibiu, s-au desfășurat în paralel două evenimente sportive dedicate taekwondo-ului: Campionatul Naţional de Taekwon-do pentru Copii dedicat micilor luptători încadraţi la categoria Juniori II/III şi TKD Champions League, o competiţie sportivă pentru seniorii profesioniști. Aproximativ 200 de participanţi din partea a 18 cluburi sportive din țară au participat în cadrul evenimentului, în majoritate copii cu vârste între 6-14, dar și sportivi seniori peste 18 ani.

 

TKD Champions League. Ţaţu Sabin– “campionul absolut 2014”

În cadrul TKD Champions League, probele de concurs au fost dificile și spectaculoase: tull, luptă, spargeri-forță și tehnici speciale, concurenții luptându-se pentru titlul de “campion absolut”. Cel mai bun sportiv, care în urma parcurgerii celor patru probe a obținut cel mai mare punctaj în clasamentul general, a fost premiat cu trofeul TKD Champions League, diplomă  și premiu bani. Campionul acestei ediții a fost desemnat sportivul orădean Ţaţu Sabin, din partea clubului West Team Oradea. Ţaţu Sabin a fost şi câştigătorul ediţiei TKD Champions League 2012 şi a reuşit şi anul acesta să îşi dovedească valoarea şi talentul sportiv.

 

Campionatului Naţional de Taekwon-do pentru Copii. Clasament general

 

În cadrul Campionatului Naţional de Taekwon-do pentru Copii, clasamentul general este următorul:

Locul I. Club Pantera Neagră Petroşani

Locul II. Clubul Delta Cluj

Locul III. Clubul PUMA Sibiu

 

Cei 32 copii şi 1 senior, intrați în competiție din partea PUMA Club, au obținut rezultate foarte bune. Singurul participant la TKD Champions League din partea clubului din Sibiu, seniorul Borcea Ioan – Dan, a ocupat Locul I la proba de spargeri-forţă şi Locul III la proba de luptă.

Search