Pregătiți-vă să fiți uluiți la Sibiu Magic Weekend

Pentru două zile, cei mai buni magicieni din România se mută la Sibiu, pentru un spectacol cu totul și cu totul inedit.

Pe lângă spectacolele de stradă din Piața Mare, Piața Mică și bulevardul Nicolae Bălcescu, magicienii își vor ului publicul într-un spectacol inedit în sala de festivități a Bibliotecii Astra.

18-19 octombrie. Weekendul în care Sibiul se va lăsa cucerit de magie autentică. Unii dintre cei mai buni magicieni din România vin la Sibiu pentru un eveniment cu totul și cu totul inedit, un festival al magiei organizat de Idea 4 Events.

Festivalul este compus din două mari spectacole. Spectacolul de stradă se întinde pe două zile și va cuprinde întreg centrul orașului. Magicienii își vor uimi audiența cu trucurile lor în Piața Mică, Piața Mare dar și pe bulevardul Nicolae Bălcescu.

Iulian Doda este un maestru al spectacolelor de stradă. Vrăjit de iluzionism de când avea doar opt ani, el a început să practice această artă care împletește suspansul, încântarea cu frica și bucuria. Alexandru Marcu este mult mai cunoscut în lumea magiei sub pseudonimul Trei de Treflă. „Scena mea este pe stradă”, spune iluzionistul care a apărut și în show-ul televizat Românii au Talent. Chiar și porecla i se trage din acest spectacol. Prietenii săi l-au botezat „Trei de Treflă” după ce jurații au ales această carte în spectacolul pe care l-a făcut pe scenă. Alexandru vine în fiecare an cu noi spectacole de magie, unice, spontane și originale. Un alt magician afirmat pe scena show-ului de talente este Andrei Crăciun, magicianul care i-a citit gândurile Andrei și i-a lăsat cu gura căscată pe Pavel Bartoș și pe Smiley. A început să practice magia în facultate, primul său auditoriu fiind format din studenți. El combină mentalismul cu magia de stradă, pentru a crea iluzia paranormalului și pentru a surprinde ochii dar mai ales mintea celor care au curajul să privească de aproape trucurile sale. Alături de cei trei iluzioniști, experți ai spectacolelor de stradă, sibienii se vor putea delecta cu trucurile a doi debutanți, MX și Alex Gavrilă urmând să completeze cvintetul magicienilor ce vor oferi spectacolele de stradă în cadrul Sibiu Magic Weekend.

Spectacolul ce va avea loc în data de 18 octombrie, în Sala de Festivități a Bibliotecii Astra se anunță unul uluitor. Cosmin Iacobeț este unul dintre cei mai cunoscuți practicanți ai hipnozei din România. Cu o experiență de peste 6 ani în domeniu, Cosmin este un pasionat al psihologiei și al științei comunicării. Iar ceea ce reușește este de-a dreptul incredibil. Despre Mydas, Andi Moisescu, unul dintre jurații Românii au Talent spunea că „un magician câștigător este cel ce transformă iluzionismul într-o poveste, iar Mydas a reușit asta din plin”. Iar Verdini este, poate, cel mai bun practicant de magie clasică din România. Premiat cu „The Golden Cat Grand Prix”, Verdini creează spectacole de magie la cel mai înalt nivel. Toți cei trei magicieni vor performa pe scena Sălii de Festivități a bibliotecii, începând cu ora 19. Intrarea la acest spectacol se face pe bază de bilet, în limita locurilor disponibile. Biletele costă 25 de lei și pot fi achiziționate în Galeria Carrefour.

 

Sibiu Magic Weekend este un eveniment organizat de Idea 4 Events și cofinanțat de Consiliul Local prin Primăria și Casa de Cultură a Municipiului Sibiu.

 

Acest articol a fost scris de pe un laptop DELL, de la partenerii nostrii, Madd Electronics.

Search