CARGO, concert la Sibiu după 3 ani

După o absență de trei ani, trupa CARGO va susține un concert la Sibiu cu ocazia inaugurării Centrului de colectare selectivă a deșeurilor electrice și electronice (DEEE) din oraș. “Recycling Rocks!” este un proiect de informare și conștientizare a populației privind importanța protejării mediului. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 19 octombrie 2013, ora 19:00, în Piața Mică.

Trupa CARGO pregăteşte fanilor un spectacol rock de zile mari cu piese vechi și piese noi ce urmează să fie incluse pe noul album al trupei. “Ziua vrăjitoarelor”, “Dacă ploaia s-ar opri”, “Aproape de voi” și “Călare pe motoare” dar și noul single, lansat în această vară, “Nu mă lăsa să-mi fie dor” se vor auzi la Sibiu în ultimul concert outdoor al anului cultural 2013.

 

DOMINO, în deschidere

În deschidere, pe scena din Piaţa Mică va urca trio-ul sibian DOMINO. Trupa îi are în componență pe Romulus Cipariu – țambal, voce, Sebastian Marcovici – chitară bas, voce și Valentin Oancea – tobe. Stilul lor se încadrează în categoria rockului alternativ, cu foarte multe influențe, mai ales din sfera folclorul românesc astfel încât concertul programat sâmbătă seara promite să fie o experiență complexă, care se adresează unui public foarte larg.

 

Sibiu, în Rețeaua Națională de Colectare RoRec

Centrul de colectare de la Sibiu reprezintă al 26-lea punct din această rețea si totodată cel mai “green” proiect al anului, fiind alimentat cu energie electrică produsă de panouri fotovoltaice. Realizat de Asociaţia RoRec și Primăria Municipiului Sibiu, noul centru de colectare va oferi locuitorilor o soluție permanentă de colectare selectivă a deșeurilor electrice și electronice (DEEE), contribuind astfel la protejarea mediului înconjurător. Mai multe detalii pe www.rorec.ro

 

Referințe video:

 

Cargo: https://www.youtube.com/watch?v=mkw2g6Or2G8

Facebook: https://www.facebook.com/cargorock

 

Domino: https://www.youtube.com/watch?v=T-iOKwl3dpI

Facebook: https://www.facebook.com/DOMINO.SIBIU

 

Referințe eveniment:

https://www.facebook.com/events/1390372651197793/

Search