Ultimele pregătiri pentru Media Music Awards

Cei mai cei mai în vogă artiști ai momentului vor veni maine seara la Sibiu, la Media Music Awards, marea decernare de premii care va avea loc în Piața Mare, începând cu ora 18:00. În cadrul galei televizate, considerată cel mai important eveniment muzical de acest tip din România, peste 20 de artiști și formații de top din România vor susține recitaluri live pe cele două scene amplasate în centrul Sibiului.


Trei  căi de acces destinate publicului

Datorită fluxului foarte mare de spectactori preconizat, accesul în spațiul de eveniment se va face începând cu ora 18:00, pe trei intrări destinate publicului, dinspre B-dul Nicolae Bălcescu, strada Gheorghe Lazăr și strada Avram Iancu, o intrare separată pentru tribuna oficială, poziționată în dreptul Galeriei de Artă UAP și o intrare destinată posesorilor de invitație VIP, unde accesul se va face dinspre Turnul Sfatului. Pentru persoanele cu dizabilitati va fi pregatit un acces separat, in dreptul Casei Albastre (magazin Vodafone/Orange)


Cinci ore de spectacol

Spectacolul va începe la ora 19:00, cu Maxim și Alb Negru. Apoi, pe cea mai mare scenă montată vreodată în Piața Mare, cu o deschidere de 40 de m, urmând să cânte live Holograf, Andra, Vama, Smiley, Alex Velea, Connect-r, Corina, LaLa Band, Vunk, Elena Gheorghe, Voltaj, Andreea Bănică, What’s Up, Cabron, Anda Adam, Deepcentral, Guess Who, Puya, Maximilian, Grasu XXL, Zdob și Zdub, Delia, Fly Project și Faydee. Spectacolul se va incheia la ora 23:45 și va fi transmis live pe postul de televiziune Kiss TV.


Reguli de acces

Accesul in spatiul de eveniment este permis doar posesorilor unui bilet valid. Este interzis accesul cu arme de orice tip, bauturi alcoolice, mancare, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil), aparate video, pancarte, steaguri cu mesaje, animale de companie.

Datorită prognozei meteo nefavorabile, cei care intenționează să participe la eveniment sunt sfătuiți să  își ia măsuri de precauție și să se îmbrace corespunzător (pelerine, umbrele, etc)

Copiii sub 10 ani vor avea acces gratuit însotiți de un părinte sau un tutore legal. Un părinte poate însoți un singur copil. Părintele trebuie sa prezinte un bilet valid.

În cazul în care spațiul de eveniment a atins capacitatea maximă, organizatorii își rezervă dreptul de a opri accesul. În acest caz, organizatorul va restitui contravaloarea biletelor în seara respectivă, la punctele de vânzare din Piața Mare. Biletul prezentat trebuie sa fie intact, cu toate elementele de siguranță vizibile.

 

Informații bilete

Cei care doresc să ia parte la marele eveniment, desfășurat pe 19 septembrie în Piața Mare din Sibiu, pot achiziționeze biletele online în rețeaua Myticket.ro și Eventim.ro, precum și în magazinele Orange Shop, Domo și Germanos și în mai multe locații fixe din Sibiu (Promenada Mall, Bussiness Cafe, Agentia Teatrală, punct vânzare Magazin Dumbrava, punct vânzare Bălcescu, puncte vânzare Piața Mare). Prețul unui bilet este de 20 RON până în ziua evenimentului, când costul unui bilet va fi de 30 RON .

Search