Media Music Awards a transformat Sibiul în “Capitala hitului românesc” (fotografii)

Cea mai mare gală de decernare a premiilor muzicale din România, Media Music Awards, a reunit şi în acest an la Sibiu artiştii şi trupele cu cel mai mare succes şi popularitate pe radio-TV din ultimul an. În ciuda vremii destul de “capricioase”, peste 30.000 de sibieni au fost prezenţi în Piaţa Mare la întâlnirea cu vedetele lor preferate. 

Primii artişti care au urcat pe scenă la ora 19.00 pentru a încălzi publicul au fost Maxim, Alb şi Negru  şi Delia. Seria concertelor a fost continuată apoi de Fly Project, Corina, Zdob şi Zdub, Elena Gheorghe, Puya, Doddy, Mahia, Bitză+ Planet H, K – Gula, Dj Party Basta, Connect – R, Cortes, Faydee, Vama, Giulia, Cabron feat. What’s Up, Guess Who, Grasu XXL, Maximilian, Andreea Bănică feat. What’s Up, La La Band, Deep Central, Vunk ft. Andra, Anda Adam, Smiley și Alex Velea, Voltaj, Andra, iar Holograf a încheiat spectacolul.

Ceremonia de acordare a trofeelor de cristal pentru cele mai difuzate nume din industria muzicala din ultimul an a început în jurul orei 19.30. Special pentru decernarea unor premii au sosit la Sibiu nume importante din showbiz precum Cătălin Botezatu sau Andreea Marin. Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a fost invitat pe scena Media Music Awards pentru a acorda premiul de excelenţă trupei Holograf, înainte de care, a făcut o remrcă importantă pentru cei prezenţi: “Sibiul a reuşit să atragă, în ultimii ani, foarte multe evenimente de amploare şi de valoare. Cred că Media Music Awards se potriveşte cu Sibiul. Daţi-mi voie să îi felicit pe toţi artiştii care participă în această seară aici în Piaţa Mare. Şi încă o mică remarcă: Sibiul a reuşit să devină Capitală Culturală Europeană în 2007. Datorită dvs, astăzi, Sibiul este capitala hitului românesc”.

Trofeele celei de-a doua ediţii MMA au mers la:

Best Video – Andra feat What’s Up – K la Meteo

Best New Artist – What’s Up

Best Featuring – Smiley & Alex Velea – Cai verzi pe pereti / Dincolo de cuvinte

Fastest climber – Andra – Inevitabil va fi bine

Fans Like Award – LaLa Band si Connect-R

Best Group – Voltaj

Best Song – Alb Negru feat Rares si Raflo – Mi-e sete de tine

Best Male – Alex Velea

Best Female – Andra

Best Dance – Connect-R – Love is the way

Best Hip Hop – Guess Who – Onoare

Best Rock – Holograf – Cat de departe

Best International – Low Deep T – Casablanca

Best comeback – Vama

Best Pop – Alb Negru feat Rares si Raflo – Mi-e sete de tine

Best Zonga & Best Online – Carlas Dreams feat Inna – Pohui & Loredana – Apa

Best Label – Cat Music

Premiul de excelenta – Holograf

Media Forest Award – Elena Gheorghe – Ecou

Kiss Award – Connect-R

Pe scena MMA artiştii au interpretat hiturile care i-au încununat de succes, dar câţiva au ţinut să surprindă publicul prin lansarea unora noi. Connect-R şi-a lansat noua sa piesă „Aroma” interpretată împreună cu Dj Sava şi Raluka, Smiley a anunţat lansarea noului său album „Acasă” în luna octombrie, iar Anda Adam a impresionat, ca de obicei, prin coregrafia noii sale piese „Daca ar fi”.

Faţă de prima ediţie de anul trecut evenimentul a crescut în intensitate şi valoare prin prestaţia muzicală a artiştilor, coregrafiile spectaculoase, ţinutele exclusiviste, prezenţa tot mai mare a vedetelor din showbiz-ul românesc şi nu în ultimul rând, prin tehnologiile multimedia folosite de organizatori.

Search