Accesorii muzicale handmade. Doar la ArtBoutique

În acest week-end, zilnic între orele 11:00 și 22:00, Piața Mică din Sibiu găzduiește cel mai artistic târg de handmade din Sibiu. 40 de artiști consacrați vor expune în week-end în Piața Mică, în fața Muzeului Franz Binder, obiecte de design vestimentar, cosmetice, produse decorative din lemn, lumânări, obiecte din sticlă și bijuterii deosebite. Tema propusă de organizatori pentru această ediție este muzica așa că, toți cei care au ureche muzicală sau vor să poarte ceva muzical la ureche, au de unde să aleagă.

Pentru promovarea artei handmade și pentru a da ocazia vizitatorilor să experimenteze acest domeniu artistic, organizatorii au pregătit în perioada târgului două ateliere de tehnică florală, unul în care copiii vor învăța cum să decoreze coșulețe cu flori (sâmbătă, ora 11:00) iar celălalt care îî va învăța pe cei mari să facă un buchet de flori elaborat (vineri, ora 17:00).

Îndrumătorul atelierelor este Ioana Mihai Nechifor, designer florist renumit, deținătoare a locului II la Concursul Național de Aranjamente Florale, participantă la multiple concursuri și workshopuri de specialitate, cu o activitate de peste 5 ani în domeniu.

Această ediție ArtBoutique se desfășoară sub tema “Music makes the world go round and round”. Obiecte de design vestimentar, bijuterii, accesorii, ceramică pictată, sticlă pictată, lumânări parfumate, agende, jurnale, felicitări, quilting, origami, obiecte decorative, cosmetice homemade, produse Bio și articole pentru copii, toate vor avea în componența lor sau în modalitatea de prezentare, note sau instrumente muzicale.

ArtBoutique este un eveniment unic în Sibiu care reunește periodic creatori de produse realizate manual, atât locali cât și din țară, oferindu-le posibilitatea să-și etaleze talentul într-un cadru organizat. Mai multe detalii despre eveniment pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/artboutiquesb sau pe site-ul oficial, www.artboutique.org.

Search