Astăzi începe HECS 2013! Dani Oțil a confirmat prezența!

Prologul HECS 2013 începe astăzi la ora 17.00

Astăzi, 2 august, de la ora 17.00, începe Prologul competiției, locul unde enduriștii vor oferi un show total în fața publicului spectator, care va fi prezent în parcarea Shopping City Sibiu. Circuitul urban al Prologului, de aproximativ 250 m, este presărat cu 19 obstacole artificiale construite din piatră, lemn, cauciucuri, burlane. Vor pleca la start câte patru concurenți în linie, iar în funcție de timpii obținuți la Prolog, se va stabili ordinea de plecare la startul pe traseul offroad, de la ora 08.00, din localitatea Săliște. De acolo începe adevărata aventură hard enduro, în momentul în care concurenții vor trebui să învingă “obstacolele naturale”: munți, dealuri, câmpii, pârâuri, teren abrupt.

Ieri a avut loc conferința de presă de lansare a celei de-a şaptea ediţii HECS, în parcarea Shopping City Sibiu. La conferință au luat parte: Paul Nicolae Frățilă – președintele Black Ryders Sibiu și omul din spatele traseului urban de la Prolog, Mihai Marțiș – managerul de proiect HECS 2013, Agatha Șuteu – coordonator traseu offroad, Alexandra Frighenciu – reprezentant Shopping City Sibiu, alături de alți reprezentanți ai partenerilor de eveniment și membrii ai echipei de proiect HECS 2013. De la conferință a lipsit motivat Ioan Tara, track managerul HECS 2013, care a rămas în zona Săliște-Sibiel să se asigure că traseul offroad pregătit pentru zilele de 3 și 4 august este impecabil. La finalul conferinței de presă, câțiva rideri norocoși au testat traseul urban, printre aceștia numărându-se australianul Chris Warwick și germanul Philipp Jörg.

Dani Oțil revine și anul acesta la HECS

După succesul înregistrat la ediția aniversară Red Bull Romaniacs, prin obținerea locului II la Clasa Expert Team, Dani Oțil revine la Sibiu la HECS 2013, să mai cucerească un titlu. Pasiunea lui Dani Oțil pentru zona hard enduro este deja recunoscută. El va concura la clasa Profi, la fel ca la ediția HECS 2012.

Hard Enduro Competition Sibiu (HECS) este o acțiune cofinanțată de Consiliul Local Sibiu și susținută de Primăria Săliște. Shopping City Sibiu, COSMOTE România şi Monster Energy sunt Partenerii Oficiali ai ediției, evenimentul bucurându-se și de susținerea Motul – sponsorul tehnic oficial, GoldenTyre, Professional Broker, Elis Pavaje, IXS România.

Programul complet şi punctele de spectatori pot fi găsite pe www.hecs.ro şi pe pagina oficială de Facebook www.facebook.com/HecsHardEnduroCompetitionSibiu.

Search