Shane Moss, Norbert Levente Jozsa și Ștefan Schubert – au cucerit Prologul HECS 2013

Shane Moss este marele câștigător al Prologului HECS 2013, care s-a desfășurat vineri, 2 august, în parcarea Shopping City Sibiu. Australianul a obținut locul I la clasa Profi, demonstrându-și abilitățile, talentul și determinarea în parcurgerea, în cel mai scurt timp, a circuitului urban. La clasa Amatori, Norbert Levente Jozsa își păstrează poziția de anul trecut, cucerind traseul Prologului la categoria sa. La Hobby, germanul Ștefan Schubert a urcat pe prima treaptă a podiumului.

Iată clasamentul Prologului HECS 2013, în funcție de categoriile de concurs:

Clasa A. PROFI

Locul I. Shane Ian Alan Moss 

Locul II. Rehrl Valentin

Locul III. Băleanu Alexandru Traian

 

Clasa B. AMATORI

Locul I. Josza Norbert Levente

Locul II. Rogojan Emanuel

Locul III. Brandner Anton

 

Clasa C. HOBBY

Locul I. Schubert Ștefan

Locul II. Popescu Andrei Cristian

Locul III. Lup Dorin Mihai

 

De azi, urmează două zile de aventură offroad

Azi, 3 august, în jurul orei 8.00, s-a dat startul pe traseul offroad din localitatea Saliste, judetul Sibiu. Cei mai bine clasați concurenți de la Prolog, au dobândit avantajul de a pleca primii pe traseu. De la circuitul urban din zona de asfalt, enduriștii trec direct în mijlocul naturii. Obstacolele de la Prolog au constituit doar o rundă de pregătire pentru ceea ce îi așteaptă pe traseul presarat cu obstacole naturale, mult mai frumoase și mai surprinzătoare. Întreg parcul tehnic s-a mutat așadar în Săliște, unde va avea loc duminică și festivitatea de premiere, în jurul amiezii.

 „În funcție de categoria de concurs, concurenții vor străbate în medie 80 de km/zi, într-un timp estimat de 3-4 ore. Traseul offroad este perfect pentru testarea abilităților concurenților, întrucât cumulează toate elementele naturale menite să le pună la încercare talentul, tehnica, curajul și determinarea: dealuri, zone de câmpie, pârâuri, teren accidentat, pădure umbroasă”, a declarat Ioan Tara, track managerul HECS 2013.

Organizatorii au pregătit 8 puncte de spectatori cu acces auto pe Valea Sibielului, astfel încât publicul să asiste la competiție direct din mijlocul acțiunii. Informațiile despre punctele de spectatori și program le găsiți pe site-ul www.hecs.ro şi pe pagina oficială de Facebook www.facebook.com/HecsHardEnduroCompetitionSibiu.

Shopping City Sibiu, COSMOTE România şi Monster Energy, Partenerii Oficiali HECS 2013, au avut un rol esențial în organizarea show-ului de ieri de la Prolog.

Hard Enduro Competition Sibiu (HECS) este o acţiune cofinanţată de Consiliul Local prin Primaria şi Casa de Cultură a Municipiului Sibiu şi realizată cu sprijinul Primăriei Săliște, IXS România, Motul, Professional Broker, Golden Tyre, Elis, My Moto, Kunzen şi CalendarEvenimente.ro.

Search