Magic Hands Studio aleargă pe 25 mai pentru copiii sibieni!

In data de 25 mai 2013 echipa Magic Hands Studio va alerga in cadrul semiaratonului “ Sibiul se pune in miscare” pentru copiii din Sibiu si va participa in cursa de strangere a fondurilor cu proiectul “Manutele magice descopera lumea”.

Scopul propus este simplu: de a ii sustine pe copii sa creasca armonios si sanatos. Joaca este activitatea principala a copiilor. Ei iau in serios joaca si de aceea este foarte importanta pentru dezvoltarea lor.

Cu fondurile pe care le vor strange la acest semimaraton vor desfasura activitati ce vor implica pictura, modelatul in lut, reciclarea obiectelor pe care le considera inutile, dar care vor prinde viata si multe alte elemente educative, care ii vor ajuta pe copii sa isi largeasca  imaginatia, sa se exprime si sa gandeasca liber. Toate aceastea vor avea ca tema traditiile romanesti, pentru ca este foarte important sa descopere de mici obiceiurile si specificul fiecarei zone a tarii.

Aceste ateliere ii vor ajuta  sa devina mai siguri pe ei, sa comunice si  sa se faca mai bine intelesi, astfel incat sa lege relatii armonioase cu cei din jur.

Partea frumoasa este ca aceste activitati ii vor implica si pe parinti creandu-le un mediu propice in a-si intari relatiile cu copiii lor, cunoscandu-i mai bine.

Impreuna cu Magic Hands Studio puteti lua parte la derularea acestui proiect. Tot ce aveti de facut este sa fiti alaturi de ei la start pe 25 mai.

Pe http://maratonsibiu.ro/magic-hands-studio-manutele-magice-descopera-lumea/ veti gasi toate detalile acestei initiative. Tot pe site veti afla si informatiile cu privire la modalitatea de participare la acest semimaraton, ca si sustinatori ai proiectului “Manutele magice descopera lumea”.

Doar impreuna puteţi crea copiilor un univers mai bun, asa cum il merita!

 

Organizator:

Asociatia Discover Romania

Proiect: Manutele magice descopera lumea

Facebook: Magic Hands Studio

www.magichandstudio.ro

Search