Concert Acapella – muzică divină de Florii la Sibiu!

De Florii, grupul vocal Acapella oferă sibienilor două reprezentații, la Biserica Ursuline și la Catedrala Mitropolitană.

Grupul vocal Acapella va susține tradiționalul concert de Florii duminică, 28 aprilie. Cele două reprezentații vor avea loc de la ora 11, la Catedrala Mitropolitană și de la ora 19 în magnificul decor al Bisericii Ursulinelor.

De șapte ani de zile, Acapella oferă un strop de magie sărbătorii de Florii. Anul acesta, cele două concerte de Florii dau startul proiectului „Muzica, mereu tânără”. „Sibiul este un oraș foarte drag pentru noi, cu un public extrem de cald. Am cântat în toate colțurile lumii dar la Sibiu ne simțim cel mai bine. Și din acest motiv revenim an de an”, spune George Miron, dirijorul ansamblului vocal Acapella. Concertul din Catedrala Mitropolitană aduce publicului o surpriză. Grupul vocal Acapella a invitat mai mulți studenți ai Facultății de Teologie din Sibiu, alături de care va susține o parte din programul muzical

Concertul de seară, cel din Biserica Ursulinelor, diferă nu doar ca program ci mai ales ca și ambient. Misterioasa Biserică din orașul vechi este decorul perfect pentru improvizații vocale și acorduri cristaline. La ambele concerte, intrarea publicului este liberă.

Grupul vocal Acapella a luat ființă în anul 1999. Albumul de debut a fost intitulat „Trei Crai de la Răsărit”. Sibiul i-a „adoptat” în anul 2006, când Acapella a oferit o serie de concerte în cadrul Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu. De-a lungul Capitalei Culturale Europene și, apoi, în fiecare an, de Florii și de Crăciun, Acapella a încântat publicul sibian cu unicitatea melodiilor sale.

Proiect susținut de Primăria Municipiului Sibiu și Consiliul Local Sibiu prin Casa de Cultură a Municipiului și hotelul Ramada

Search