Organizarea nunții în timpul pandemiei

Perioada dificilă în care ne aflăm din cauza declanșării la nivel global a pandemiei de Coronavirus aduce cu sine o serie de schimbări majore în zona industriei de evenimente, iar afectate sunt, fără doar și poate, inclusiv nunțile. Participarea fizică la târguri specifice pentru alegerea produselor și a serviciilor pe care ni le dorim în cadrul evenimentului nostru este suspendată pe perioadă nedeterminată, până la o altă decizie a autorităților.

targ online nuntiTârgurile de evenimente online au câștigat tot mai mult teren în ultimii ani, întrucât respectă foarte clar nevoile unui public bine definit. În Marea Britanie, începând din 2016, viitorii miri, părinții care doresc să organizeze botezul copilului lor ori cei care pur și simplu vor să-și organizeze propria aniversare (de naștere, de căsătorie etc.), au la dispoziție târguri de evenimente online, de unde pot opta pentru serviciile pe care le doresc în cadrul evenimentului lor.  În cadrul acestora, o mulțime de „expozanți” virtuali sunt la dispoziția celor aflați în căutare de servicii în orice moment, cu oferte inedite și răspunsuri la orice posibile întrebări.

Apariția acestor platforme-agregatoare de servicii destinate evenimentelor a venit natural în aceste vremuri în care foarte multe servicii se mută online.  În plus, de foarte multe ori, suntem prea ocupați să mergem fizic să contractăm aceste servicii unul cate unul sau chiar să participăm la târguri.  Aici își arată valoarea  târgurile online care îți pun la dispoziție toate serviciile de care ai nevoie, într-un singur loc, pentru ca tu să te poți bucura de posibilitatea de a contracta furnizorii aleși, într-un timp scurt și fără prea multe bătăi de cap.

Un astfel de târg online, primul din România, a fost lansat de curând  – Wedding Market – care poate fi vizitat cu ușurință în orice moment și care vă pune în contact cu furnizori de servicii de top de care aveți nevoie pentru orice tip de evenimente. De la artiști pe care îi puteți contracta în diferite județe ale țării, la decorațiunile sălii alese, mărturiile de nuntă, cocktail bar & candy bar, servicii foto & video și până inclusiv la alegerea sălii propriu-zise, pe www.weddingmarket.ro le aveți pe toate într-un singur loc. Nu este cazul să vă faceți probleme nici măcar dacă nu ați reușit până acum să vă găsiți rochia de mireasă ori costumul de mire confortabil pe care vi l-ați dorit, precum și accesoriile din cea mai importantă zi a voastră, căci la târgul de nunți online Wedding Market veți putea să găsiți și să alegeți inclusiv aceste servicii.

Târgul de nunți online a fost gândit cu scopul de a veni în sprijinul viitorilor miri, care poate că nu dispun întotdeauna de timpul necesar pentru a se deplasa fizic la târgurile de profil. În perioada aceasta în care ne aflăm, cu atât mai mult suntem de părere că este necesar să ne adaptăm realității în care trăim, iar mediul online rămâne cea mai bună și rapidă soluție.

Search