Cătălin Botezatu, Clara Rotescu și Alexandra Calafetean la a 6-a ediție Sibiu Fashion Days

Cei mai buni designeri români vin acest an la Sibiu pentru a-si prezenta cele mai noi colecții și tendințe în modă! Clara Rotescu, Catalin Botezatu, Alexandra Calafetean si alte nume celebre in moda romaneasca vin la Sibiu pentru a isi prezenta cele mai noi colectii. Noutatea de anul acesta este workshopul despre stil & eleganta dedicat tuturor femeilor din Sibiu, pasionate de frumos. Accesul la eveniment este gratuit.

 

Gasiti mai jos programul detaliat pentru cele 2 zile:

  • Vineri 14 Iulie,  ora 19, Sala de Conferinţe a Hotelului Împăratul Romanilor – workshop cu designerul Clara Rotescu (designer al brandului Miau by Clara Rotescu), Alexandra Calafeteanu (designer cât şi stilist al revistei UNICA), Denisa Macovei (designer al brandului Carolina D, cât şi redactor al ziarului Libertatea), Andreea Ungureanu – make-up artist, Alin Filimon – hair stylist Twins Hair Studio.

Demonstraţii live şi sfaturi practice pentru doamnele si domnişoarele prezente la eveniment, despre cum să isi aleaga tinuta corecta, cum sa aplica un machiaj şi le vor arăta cum să se coafeze corect, fie că vorbim despre o apariţie lejeră de stradă, fie că vorbim despre o apariţie la un eveniment special.

Accesul este gratuit in limita locurilor disponibile.

 

  • Sambata, 15 iulie, ora 20.30, Piata Mare Sibiu – designerii Rita Muresan, Clara Rotescu, George Hojbota, Minelli, Ana Radu, Paula Milea, Curly Boutique, IXXXI Jewelry, Alexandra Calafeteanu, Denisa Macovei – Carolina D,  își vor prezenta cele mai noi colecții ale sezonului pe muzica live a trupei Antract. Surpriza celei de-a 6 a editii Sibiu Fashion Days este Viggo by Catalin Botezatu. Accesul în Piața Mare la eveniment este gratuit, atat la spectacolu de moda, muzica live și lumini, cat si la concertul incendiar de la finalul serii, sustinut de ADDA & Band. 

 

„Sibiu Fashion Days este un eveniment care a devenit tradițe pentru orașul nostru. Muzica live si culorile din prezentarile de moda, creeaza in Piata Mare o stare de basm pe care o traiesc toti cei prezenti la eveniment.” – Liliana Tempean, Organizator SFD 2017.

 

Unul dintre cele mai aşteptate evenimente ale verii, Sibiu Fashion Days, se desfășoară la la jumatatea lunii iulie în Piața Mare. Vineri și sâmbătă, 14 și 15 iulie, publicul sibian și nu numai este invitat la 2 evenimente inedite de fashion. Organizatorii își propun să prezinte publicului sibian cele mai actuale trend-uri ale designer-ilor români in 2017.

 

Prezentator: Bianca Grip (Antreprenor Online & Trainer)

Organizator: Idea4Events

Detalii:  https://www.facebook.com/sibiufashiondays/

Email: idea4events@yahoo.com    / Telefon: 0746 937 154

Actiune cofinantata de Consiliul Local Sibiu prin Primaria Municipiului Sibiu.

Search