Servești o masă la Restaurant Rubin în sprijinul Animal Life?

“Tu mănânci, iar noi donăm. Împreună putem contribui la finalizarea noului adăpost pentru animăluțele fără stăpân!” – aceasta este mesajul lansat de Restaurantul Rubin din Sibiu pentru susţinerea campaniei Animal Life, prin care se doreşte strângerea de fonduri pentru finalizarea adăpostului din zona Gușterița, ale cărui lucrări de construcţie au început la finalul lunii iulie, un adăpost destinat câinilor abandonaţi în căutarea unei speranţe mai bune de viaţă.

Adăpostul are o capacitate de 100 de locuri, spaţiu interior şi exterior şi un cabinet veterinar. Adăpostul Animal Life va funcţiona ca şi centru de adopţii şi va fi un loc prietenos de desfăşurare a diferitelor proiecte educaţionale şi acţiuni de voluntariat.

Toţi sibienii, şi nu numai, sunt invitaţi miercuri, 7 octombrie, începând cu ora 11, pentru a servi masa la Restaurant Rubin, iar contravaloarea consumației va fi redirecționată către construcţia adăpostului Animal Life. Pe terasa veţi fi întampinaţi bineînteles şi de codiţe vesele care vor să vă mulţumească pentru ajutor.

Cei care doresc să sprijine acest proiect, sub orice formă,  sunt rugaţi să trimită un email pe adresa: animallife.ro@gmail.com. Pentru evenimentul de miercuri de la Restaurant Rubin, sunteţi aşteptaţi începând cu ora 11 şi până seara la finalul programului restaurantului. Puteţi face rezervări la telefon: 0744 211 145.

Search