„Formatorul de campioni” în Taekwon-do a fost prezent în acest weekend la Sala Transilvania din Sibiu

Sala Transilvania din Sibiu a fost, în perioada 19 – 20 septembrie 2015, gazda unui eveniment sportiv special, un stagiu de Taekwon-do susținut de una dintre legendele Taekwon-do-ului mondial, Maestrul Jurek Jedut (VIII dan) din Polonia.

Maestrul polonez este recunoscut ca fiind unul dintre cei mai buni antrenori și tehnicieni în Taekwon-do din lume și a sosit la Sibiu la invitația PUMA Club și a Federației Române de Taekwon-do ITF pentru a împărtăși sportivilor români din întreaga țară secretele pentru a ajunge campioni și pentru a avea succes atât ca și oameni, cât și ca și sportivi.

De altfel, în calitate de antrenor al celebrului sportiv polonez, Jaroslaw Suska (de 5 ori campion mondial, de 19 ori campion european şi de 20 de ori campion naţional la tull), Maestrul Jurek Jedut a primit titulatură informală de “Formator de campioni”.

Stagiul de pregătire de la Sibiu a fost unul tehnic, iar aproximativ 140 de sportivi din întreaga ţară, alături de membrii Federației Române de Taekwon-do ITF, au sosit în pitorescul oraş Sibiu din inima Transilvaniei și au avut ocazia de a se antrena timp de 2 zile sub îndrumarea Maestrului polonez Jurek Jedut.

“Sibiul celebrează anul acesta 3 ani de Stagiu Internațional de Taekwon-do, 3 evenimente sportive în cadrul cărora 3 legende ale Taekwon-do-ului ne-au inspirat si ne-au învățat din experiența lor extraordinară: Katya Solovey din Ucraina (2013), Tomaz Barada din Slovenia (2014) și, acum, Maestrul Jurek Jedut din Polonia (2015).”, a declarat Ciprian Banea, Secretar General al PUMA Club şi Vicepreşedinte al Federaţiei.

Stagiul Internațional de Taekwon-do Sibiu 2015 este o acțiune inclusă pe Agenda Sportivă a Municipiului Sibiu și susținută strategic de Consilul Local prin Primăria Municipiului Sibiu şi de Ministerul Tineretului şi Sportului. Parteneri ai Federaţiei: ANDU, Gama. Parteneri de eveniment: Golden Tulip, Promo Management, Sibiu 100%. Evenimentul este organizat de Federaţia Română de Taekwon-do ITF şi PUMA Club Sibiu.

Search