Târgul de Crăciun din Sibiu prinde formă în Piața Mare

A început amenajarea Târgului de Crăciun din Sibiu în centrul orașului, transformând pentru a opta oară Piața Mare în punctul principal de întâlnire al sibienilor și al turiștilor de pretutindeni.

 

Parcul lui Moș Crăciun

Anul acesta se va amenaja în centrul Târgului, sub minunata plasă de lumini, un adevărat orășel de basm pentru cei mici. Parcul lui Moș Crăciun este un proiect ce include un traseu special pentru trenuleț, o gară cochetă, un carusel și un circuit nou de mașinuțe, atracții care oferă copiilor o plimbare într-un cadru de basm, înconjurați de personaje din povești, păduri de brazi și alte surprize pe care sunt așteptați să le descopere la Târgul de Crăciun din Sibiu.

 

Căsuțele expozanților

Expozanții vor deschide pentru prima dată căsuțele Târgului de Crăciun din Sibiu în 21 noiembrie. Aceștia vor aduce pentru vizitatori o ofertă variată de produse. Chiar dacă lista de cumpărături pentru cadourile de sărbători este pregătită deja sau nu, peste mai putin de două săptămâni, cei care vor pășii pragul Târgului vor găsi o mulțime de idei pentru cadourile celor dragi sau se vor putea bucura de atmosfera de sărbătoare savurând preparatele delicioase de sezon.

 

Atelierul lui Moș Crăciun

Copiii vor avea parte de un nou spațiu pentru atelierele din cadrul Târgului: o adevărată cabană a lui Moș Crăciun, realizată cu sprijinul Unimat și Bramac. Nu doar tematica atelierelor a fost actualizată, ci și designul interior. Cei mici pot cânta colindul preferat în fața șemineului în timp ce își exprimă creativitatea și îndemânarea la atelierul ales. Atelierul lui Moș Crăciun va fi de asemenea și gazda ShoeBox, campanie care a avut un mare succes anul trecut.

 

Scena de sub brad

Un alt proiect de success de anul trecut care îmbracă haine noi anul acesta este scena care a gazduit conceptul “Spectacolul MEU sub brad”. Sunt așteptate și anul acesta să se înscrie pe site-ul targuldecraciun.ro, grupuri de colindători, formații de dans/teatru/muzică din școli și grădinițe care se vor prezenta în fața publicului pentru a se face cunoscuți prin intermediul spectacolelor pregătite.

 

Acestea sunt doar o parte din obiectivele care îi vor întâmpina pe vizitatorii Târgului de Crăciun din Sibiu, restul atracțiilor lăsându-se să fie descoperite în Piața Mare din Sibiu, din 21 noiembrie până în 26 decembrie.

 

Proiectul cultural care îmbină toate atracțiile din perioada Târgului de Crăciun din Sibiu se numește Colors of Christmas și este organizat de Asociația Events for Tourism în parteneriat cu A1 Events și municipalitatea sibiană. Deschis pentru prima dată în anul 2007, an în care Sibiul a deținut titulatura de Capitală Culturală Europeană, Târgul de Crăciun din Sibiu a ajuns cunoscut la nivelul întregii țări pentru amploarea și tradiția creată. Colors Of Christmas este un proiect cultural inclus pe Agenda Culturală a Municipiului Sibiu și cofinanțat de Consiliul Local prin Primăria Municipiului Sibiu.

 

Parteneri: Unimat, Panalim

Parteneri media: Kiss FM, Tribuna, Sibiu 100%, Turnul Sfatului, Ora de Sibiu, Zile si Nopti, Mesagerul de Sibiu, Hermannstadter Zeitung, Sibiu News, Stiri de Sibiu, Breslo, Calendar Evenimente, Cemerita.ro, Brylu.ro, 24H, Sibiul.ro, Ghid-Sibiu.ro, EvenimenteSibiu.ro, ProGhid.ro, CazareSibiu.com, BunaDimineata.ro, InOras.ro, Ultimul Ceas

Search