3 zile de Festival HANDMADE – Creative BUZZ la Sibiu

CREATIVE BUZZ – 3 zile, creatorii scusiți, obiecte lucrate manual, fiecare având o poveste de spus!

 

Amatorii de artă și pofticioșii de frumos sunt așteptați în perioada 10-12 Octombrie, începând cu orele 11:00, la Creative Buzz, un festival handmade altfel.

Magic Hands Studio vă invită la o călătorie de 3 zile prin lumea hainelor și accesoriilor lucrate manual, a cosmeticelor naturale, a jucăriilor croșetate și a obiectelor decorative făcute cu pasiune și migală. Veți avea parte de expozanți care vin în premieră la Sibiu, oameni ai locului, tombolă, ateliere de creație și alte surprize.

Festivalul are loc în Librăria Habitus din Piața Mică, nr. 4, și vă spunem de acum că acesta este un proiect care nu e glossy, dar în care credem cu convingere, pentru a dezvolta împreună o viață culturală și urbană “normală”.

 

Orice produs handmade are suflet pentru că artizanul, creatorul își pune amprenta, vrând-nevrând în procesul de creație. La Creative BUZZ veți găsi accesoriile voastre, unice și făurite exact pe gustul vostru!

 

Dintotdeauna, privind un obiect făurit cu pasiune, gândul te duce spre o poveste. Povești cu cele patru zâne ce colindau anotimpurile, făcându-și coliere din mărgăritare, inele de iarbă stropite cu perle de rouă, cercei din cireșe, broșe din flori de in, diademe din aurul firului de grâu, pandantive din chihlimbarul stropului de miere sau brățări din cristale de gheață…

Lumea handmade are o infinitate de posibilități! Vă așteptăm să le descoperiți și voi, din 10 Octombrie, în Librăria Habitus din Piața Mică.

Search