AIRFIELD FESTIVAL a înregistrat 6.000 de participanți la ediția-pilot

Peste 6.000 de oameni au participat la ediția-pilot a singurului festival de muzică electro din Sibiu, AIRFIELD FESTIVAL, care s-a desfășurat pe Aerodromul Măgura, în perioada 1-3 august.

Iubitorii genului au început distracția încă de vineri, când distracția a fost asigurată de titratul DJ rus Andrey Pushkarev, dar și de mai mulţi artişti români, printre care Răzvan Mate, Others (KCN & PITZA), Ciprian Popa, Get Slow, Mihai Popoviciu, Adi Dumitra, Bozzo și Axel & Mishu. În noaptea de sâmbătă, party-ul s-a încins odată cu Bogdan Simion şi spectacolul său insiprat din folclor, Şamanul Mut. Paparudele lui Danaga au încins şi mai mult atmosfera, iar Dan Basu a acompaniat vizual live-ul asigurat de Silent Strike. Au urmat Sauce și K-lu, dar noaptea era încă tânără, aşa că, la aproape 3 ore de la miezul nopţii, pe scenă a urcat Vlad Dobrescu. După o recapitulare a hip-hop-ului undergound, spre dimineaţă, neobositul DJ Vasile nu i-a lăsat pe petrecăreţi să doarmă decât după ce zorii zilei trecuseră deja.

Vremea a fost excelentă în acest week-end, aşa că nimic nu a tulburat planurile de zbor ale organizatorilor. Avioanele de agrement au decolat la foc continuu, iar temerarii s-au aventurat în skydiving-uri în tandem şi în plimbări cu deltaplanul. Dirt-bike-rii au bătut dirt-park-ul în lung și în lat, iar zona de relaxare, dotată cu umbrele geometrice, și-a îndeplinit rolul cu succes.

“Cred că ăsta e efectul atunci când ești înconjurat de oameni plăcuți și voioși, care se scuză privindu-te în ochi și cu o mână pe umărul tău dacă te-au călcat puțin pe degetul mic de la piciorul drept, de barmani care îți zâmbesc și îți enumeră băuturi asemănătoare celei pe care ai cerut-o ca să fii sigur că alegi în cunoștință de cauză, sau atunci când nu e nicăieri coadă și ploaia doar răcorește, întâmplător eliminând din ecuație noroaie și alte apocalipse. (…) Pe scurt, relaxare și voie bună. Chef de muzică și curiozitate. Surprinzător de puțin gunoi. Spațiul unde a avut loc festivalul este înconjurat de munți, peisajul e grozav și se află în apropierea Cisnădiei, iar de stat, se stă ca-n poveștile de frații Grimm la Cisnădioara, unde axa timp-spațiu e desfășurată într-o unitate de măsură magică, dozată de pomișori și floricele și căsuțe cu ferestruici cu inimioare decupate în lemn și obloane colorate și gazde care îți aduc bunătăți și ți le înșiră în față în timp ce privirea ta dezorientată nu găsește reperele indolenței cu care e obișnuită”, a notat Dana Bergheș, pe blogul sub25.ro.

Transportul a fost asigurat zilnic, gratuit, de organizatori, iar accesul la ediția-pilot a AIRFIELD FESTIVAL a fost liber.

AIRFIELD FESTIVAL s-a desfășurat într-un adevărat paradis verde, pe o suprafaţă de aproximativ 20 de hectare. Au fost amplasate trei scene, un dirt park, două zone de food & drinks, o zonă de camping , o zonă de activități distractive, o zonă de parcare și spaţii destinate demonstraţiilor practice aeronautice.

AIRFIELD FESTIVAL este un eveniment organizat de Aviator Pub.

Credit foto: Tibi Hila

Search