A 8-a editie a Transilvania Tattoo Expo la final

Asa cum ne-am obisnuit in ultimii ani, una din cele mai importante conventii de tatuaje din Europa de Est a adus la Sibiu peste 40 de artisti tatuatori internationali care am exectuat lucrari pe vizitatori pe parcursul celor trei zile ale evenimentului.

Zilnic au avut loc concursuri de tatuaje in care un juriu format din artisti si membrii ai scenei tatuajelor au analizat piesele prezentate de artistii participanti pe clienti, desemnand castigatori pentru fiecare categorie din cadrul concursului. Aceste concursuri au ca scop stimularea artistilor in a creea, sau a prezenta, lucrari deosebite astfel oferind publicului Sibian doar cele mai bune exemple in materie de arta corporala. Majoritatea tatuajelor in cadrul concursurilor au fost exectuate in cadrul conventiei sau, dupa caz, din considerente de timp/dimensiune, au fost finalizate in cadrul evenimentului.

In continuare mentionam cativa artisti de seama ce au fost premiati in cadrul Transilvania Tattoo Expo 2014:

Vineri 20.06.2014:

– Cel mai bun tatuaj al zilei- Ciprian Caia [Corpsepainter Tattoo – Germania];

Sambata 21.06.2014:

– Cel mai bun tatuaj al zilei – Benjamin Moss [Apocalypse Tattoo – SUA/Germania]

Duminica 22.06.2014:

– Cel mai bun tatuaj al zilei – Toxyc xlr [On the Road – Franta]

– Cel mai bun tatuaj al evenimentului – Toxyc xlr [On the Road – Franta]

In afara de concursul de tautuaje publicul a avut ocazia sa participe la recitaluri muzicale de rock simfonic sustinute de catre formatiile Rock-Unplugged (Eugen Mihaescu-KRYPTON, Paul Radu-ANTRACT,Costi Sandu-ex.VOLTAJ’91.,KRYPTON ,ACT) si Unplugg-Me (Gabi Nicolau-KRYPTON), ambele acompaniate de catre cvartetul de corzi Symphactory, format din membrii ai Filarmonicii de Stat din Sibiu. Consideram ca aceste concerte au avut efectul dorit dovedindt ca scena tatuajelor si cea culturala reprezentata de latura simfonica a concertelor au o legatura foarte stransa si naturala ceea ce s-a reflectat prin reactia pozitiva a publicului sibian.

Avand in vedere ca Transilvania Tattoo Expo se doreste a fi un eveniment simbol al tolerantei si al deschiderii fata de toate formele de manifestare poate mai neconventionale, la aceasta editie s-a pus accent foarte puternic pe varietate. Aceasta varietate s-a concretizat si printr-o parada inedita de moto-scutere Vespa care s-ar perindat sambata in fata Salii Thalia pe strada. Deasemenea si un fel de frate mult mai mare al moto-scuterelor a fost prezent la eveniment si anume motocicleta Chopper RockFM castigata in toamna anului trecut de catre un sibian.

Asadar sfarsitul saptamanii trecute a fost marcat de varietate, nonconformism, culoare, sunet si sarbatoare in cadrul celei mai recente editii a Transilvania Tattoo Expo.

Search