Cei mai de seama artisti tatuatori din lume vin în weekend la Sibiu

La sfarsitul acestei saptamani, unii din cei mai premiati si importanti artisti tatuatori din lume ne vor vizita la Sibiu in cadrul evenimentului Transilvania Tattoo Expo. Indiferent daca sunteti un impatimit al tatuajelor sau pur si simplu doriti sa vedeti ceva inedit, Transilvania Tattoo Expo va ofera sansa de a admira munca unor artisti etalon ai scenei internationale a tatuajelor. Foarte important este de retinut ca artistii vor tatua in timpul evenimentului, conventia este una interactive, nu doar o expozitie, iar vizitatorii au posibilitatea sa se tatueze si sa plece de la sala Thalia cu un suvenir unic!

                Printre cei peste 40 de artisti internationali participanti suntem extreme de mandri sa ii avem alaturi pe:

                John Montgomery, artist tatuator din California, SUA, reprezentant al salonului Grand Tattoo Lodge, unul dintre cei mai respectati artisti din lume, participant la nenumarate astfel de venimente din intreaga lume, ne va onora pentru a sasea oara cu prezenta sa la evenimentul nostru, fiind sustinatorul acesteia inca de la prima editie. Stilul adoptat de catre acest artist este unul mai traditional, lucrand preponderent in culori cu tematici care variaza de la tatuaje memoriale pina la subiecte fantastice si religioase. Deasemenea John Montgomery este fondatorul si inspiratia artistica in spatele brandului Alla Prima Ink, una din cele mai respectate companii producatoare de tusuri pentru tatuaje, folosite de mii de alti artisti in intreaga lume.

                Un alt artist demn de mentionat este Toxyc xlr, un personaj misterios si non-conformist, Toxyc xlr se afla la a doua vizita in Sibiu dar la prima participare la Transilvania Tattoo Expo. Artist care si-a definit stilul la unul din cele mai respectare salone de tatuaje din lume, Last Rites Tattoo New York, SUA, acum Toxyc xlr calatoreste de cativa ani buni prin lume ca artist oaspete la nenumarate saloane de tatuaje fiind invitat special datorita solicitarilor pentru tatuaje in sitlul sau unic de horror black&grey. La fel ca multi alti artisti, Toxyc xlr este un artist care lucreaza in multiple medii de creatie, lucrarile sale in materie de picturi digitale fiind deasemenea foarte apreciate iar datorita stilului sau unic a fost premiat la unele din cele mai de seama conventii de tatuaje din lume si a sustinut seminarii educative pentru alti artisti tatuatori, despre stilul si interpretarea sa in materie de arta corporala. Daca doriti sa vedeti unele din cele mai bizare si fascinante modele de tatuaje va invitam sa vizitati standul acestui artist.

                Benjamin Moss, artist tatuator din Seattle, SUA, in prezent cu sediul in Berlin, Germania, revine si el pentru a parta oara la Sibiu. Absolvent al Centrului de Studii Creative din Detroit, SUA, Benjamin Moss este o alta somitate a scenei fiind activ in circuitul conventiilor internationale de mai bine de 10 ani. Fondator al salonului Apocalypse Tattoo din Seattle, SUA, de cativa ani artistul si-a indreptat interesul carte Europa unde a fost premiat pentru lucrarile sale in cadrul conventiilor din Londra, Paris, Bruxelles, Berlin si multe altele. Stilul adoptat de acest artist este unul realist black&grey, executa cu acceasi iscusinta tatuaje horror precum si portrete foto-realiste adaptate perfect anatomiei fiecaturi client. Un alt artist al carui stand trebuie vizitat cu siguranta daca doriti sa vedeti unele din cele mai impresionate lucrari de arta pe piele.

                „Dorim sa subliniem faptul ca Transilvania Tattoo Expo este o sarbatoare a artei, nu doar a celei corporale, anul acesta ne propunem sa punem accent pe proiectele artistice care vor consta in ateliere de pictura, grafica si alte ramuri ale artei vizuale mai putin conventionale cum ar fi aerografia, grafitti sau bodypainting, ateliere care se vor desfasura pe parcursul celor trei zile ale festivalului si vor fi realizate de catre artistii prezenti in colaborare cu elevii, sau fostii elevi ai Liceului de Arta din Sibiu sub indrumarea domnului profesor Viorel Florin”, spune Ovidiu Popartan, organizatorul Transilvania Tattoo Expo.

                Va asteptam incepand de vineri 20 Iunie, pe cea mai frumoasa strada din Sibiu, in incita Salii Thalia pentru cea de-a sasea editie a Transilvania Tattoo Expo, editie care speram ca va consolida deja stransa legatura dintre scena tatuajelor si cea culturala aducand un bonus de imagine orasului Sibiu, ca si oras tolerant si deschis la toate formele de exprimare artistica.

Pretul biletului pentru acces la eveniment este de 10 lei/zi respectiv 10 lei/weekend. Elevii, studentii, copii sub 7 ani si pensionarii au access gratuit. Pentru mai multe informatii accesati site-ul evenimentului:www.tattooexpo.ro

Search