Weekend de taekwon-do la Sala Transilvania

Weekend-ul acesta, Sibiul este gazda unui dublu eveniment sportiv dedicat taekwondo-ului, organizat de PUMA Club. Este vorba, pe de-o parte, de Campionatul Naţional de Taekwon-do pentru Copii dedicat micilor luptători încadraţi la categoria Juniori II/III şi, pe de altă parte, de TKD Champions League, o competiţie sportivă pentru cei mai buni şi mai puternici seniori.

Cele două evenimente se vor desfăşura concomintent la Sala Transilvania, între 10-11 mai 2014.  Deschiderea oficială este programată sâmbătă, 10 mai, ora 15.00, dar evenimentul se va desfăşura pe parcursul întregii zile în intervalul orar 09.00 – 20.00, continuând şi duminică începând cu ora 09.00.

La eveniment vor lua parte reprezentanţi ai celor mai importante cluburi sportive din România, afiliate Federaţiei Române de Taekwon-do, competiţia fiind însă deschisă şi sportivilor din afara ţării.

În urma parcurgerii probelor de concurs – tull, luptă, tehnici speciale şi spargeri-forţă – cei mai buni sportivi de la toate categoriile de vârstă vor urca pe podium şi vor fi premiaţi cu diplome, trofee şi  medalii. În cadrul TKD Champions League, sunt puse la bătaie premii  în valoare de 800 euro.

Dublul eveniment organizat de PUMA Club, unde sunt aşteptaţi peste 200 de participanţi, se află înscris pe Agenda Sportivă a Municipiului Sibiu şi este cofinanţat de Consiliul Local prin Primaria Sibiu. Evenimentul este inclus în Calendarul competiţional al Federaţiei Române de Taekwon-do şi este sprijinit strategic de Federaţia Română de Taekwon-do şi Federaţia Internaţională de Taekwon-do. Parteneri de eveniment: Boromir, Feleacul, ANDU, Sibiu 100% şi Radio ZU.

Search