Încep înscrierile la Târgul de Crăciun din Sibiu

La Sibiu lucrurile se fac din timp, așa că Târgul de Crăciun 2014 anunță începerea înscrierilor pentru expozanți. Din 1 și până în 31 mai, expozanții care doresc să participe la acest eveniment sunt invitați să se înscrie, completând un formular accesibil pe site-ul evenimentului, www.targuldecraciun.ro.

Încă de la prima ediție a evenimentului, în 2007, oferta echilibrată și interesantă a Târgului a contribuit în mod semnificativ la dezvoltarea acestuia. Pentru ca evenimentul să reprezinte o atracție atât pentru sibieni cât și pentru turiștii tot mai numeroși, organizatorii defășoară o etapă de înscriere și apoi una de selecție, prin care se aleg expozanții participanți. În cadrul etapei de selecție, organizatorii iau în considerare acele înscrieri care aduc ceva nou evenimentului, oferă produse de calitate, care se încadrează în tematica evenimentului și contribuie la paleta echilibrată de produse a Târgului.

“În fiecare an dorim să aducem ceva nou sibienilor și celor care vin să viziteze orașul în această perioadă. Pentru a reuși acest lucru, echipa de organizare lucrează încă din luna ianuarie la diversele capitole, cum ar fi promovarea turistică, planificarea logistică și programul cultural. În luna mai, expozanții care doresc să participe la eveniment, pot să ne transmită ideile și propunerilor lor de standuri, urmând ca echipa noastră să le aleagă pe acelea pe care le consideră interesante și potrivite. Selecția este una umană, și nu bazată pe o  formulă matematică, întrucât calitatea și ineditul sunt imposibil de evaluat matematic.”, declară Andrei Drăgan Răduleț, manager de eveniment.

 

Căsuțe la cheie

Căsuțele disponibile sunt de două dimensiuni, de 3x2m și 4x2m. Acestea sunt puse la dispoziție “la cheie”, cu instalație electrică, decorațiuni interioare și exterioare. În funcție de căsuța aleasă și activitatea desfășurată, alimentară sau nealimentară, costurile de participare variază între 4000 și 7000 lei, fără TVA. Acesta este costul de închiriere al elementelor de logistică necesare, cum ar fi căsuța, mese, decorațiuni și instalații electrice. Mai multe detalii pe targuldecraciun.ro/expozanti

 

Târgul de Crăciun din Sibiu este o componentă a conceptului Colors of Christmas, care reunește concertele, atracțiile pentru copii, atelierele creative și patinoarul.

Colors of Christmas este un eveniment cultural cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu și organizat de Asociația Events For Tourism.

 

Contact relații publice:

The Little Giant SRL, Andrei Drăgan Răduleț, andrei@tlg.ro, 0741617924

Search