Iepurașul bate primul cui la Târgul de Paști

De cinci ani de zile, Iepurașul își face cuib în Piața Mare cu zece zile înaintea sărbătorii pascale. De luni dimineață, oamenii lui de încredere au început să construiască Târgul de Paști din Sibiu, micul orășel ce își va deschide porțile din 11 aprilie. Pentru că vremea nu dă bătăi de cap organizatorilor, construcția Târgului se desfășoară conform planului. Evenimentul va avea loc din 11 până în 22 aprilie.

 

45 de căsuțe vor fi construite pe rând și vor fi amplasate astfel încât, privite de sus, să semene cu niște flori. Turnul Sfatului este recomandarea noastră pentru cei care vor să vadă aranjamentul complet al Târgului de Paști din acest an. De la sol însă, modul acesta de amplasare va da impresia vizitatorilor că sunt înconjurați de căsuțe și că de oriunde privesc, văd altceva.

 

În centrul târgului va fi amenajată zona pentru copii, care va include caruselul tradițional, un trenuleț pentru copii, țarcul familiei de iepurași și foișorul special creat pentru ateliere. Sub acoperișul acestuia, atelierul de încondeiat ouă se va desfășura zilnic, începând cu sâmbătă, 12 aprilie și până joi, 17 aprilie, între orele 14 și 18 – intrarea fiind gratuită, în limita locurilor disponibile.

 

Târgul de Paști din Sibiu este un eveniment inițiat de Biroul Atașatului Social al Ambasadei Austriei la București, după modelul evenimentelor austriece asemănătoare. Organizat pentru prima dată în 2010, este organizat anul acesta de Asociația Events for Turism în parteneriat cu A1 Events. Evenimentul este o acțiune cofinanțată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu. Mai multe informații pe site-ul www.targuldepasti.ro sau pe pagina de Facebook www.facebook.com/targuldepasti

Search