6 probe „de foc” pentru viitoarea Miss Bikini Arena Platos

Sâmbătă, chiar de Ziua Femeii, are loc cea de-a doua ediție a concursului Miss Bikini Arena Platoș. Organizat în colaborare cu Miss TV, concursul va fi compus din șase probe care vor solicita atât îndemânarea pe schiuri, placă sau pe bob dar și frumusețea concurentelor.

            Prima probă ce se va desfășura în fața juriului compus din vedeta Antena 1 Sibiu Alexandra Blejan, designerul sibian Diana Ribana, realizatorul TV Răzvan Marcu și stilistul Paul Paralescu este o prezentare pe un catwalk de iarnă amenajat în centrul pârtiei. Fiecare concurentă va trebui să se prezinte într-o manieră cât mai apropiată unei prezentări de modă, în ciuda faptului că va fi încălțată în clăpari. Cea de-a doua probă este cea de slalom și va avea loc pe pârtia D, în condiții de concurs, contra-cronometru. Cea de-a treia probă va cere și puțină forță din partea concurentelor pentru că un snowmobil nu pornește chiar atât de ușor pe cât se crede. Mai ales când fiecare nereușită va fi „punctată” cu un shot de Jager.

            Proba cu numărul 4 va supune testului creativitatea fiecărei concurente. Fiecare dintre cele trei bilețele extrase din bol vor conține câte un cuvânt, iar cele trei cuvinte vor trebui să facă parte dintr-o frază cât se poate de originală. A cincea probă readuce concursul în zona sportivă pentru că, încălțate tot în clăpari, concurentele vor trebui să arate cât de bine se pricep la fotbal. Pentru că la fotbal și la politică ne pricepem cu toții. Ultima probă e una clasică pentru complexul de ski și snowboard Arena Platoș. E deja faimoasa probă de cuie, modificată ușor pentru acest concurs, în sensul în care cuiele nu vor fi bătute cu obișnuitul ciocan cu cu un … baros. Iar juriul va puncta eleganța, stilul de utilizare al barosului și, evident, reușita.

            Concursul va fi prezentat, ca și în anul precedent, de vedeta de televiziune Dani Oțil. Marele premiul al ediției din acest an este o excursie la surf în Tenerife, pe lângă premiul tradițional de 1000 de lei. Excursia este oferită de SupAcademy Tenerife (http://supacademy.info/) si include șapte zile de sport și distracție într-un loc cu adevărat exotic. Miss Bikini Arena Platoș va înota alături de delfini, va face snorkeling printre țestoase, cursuri de surf, plimbări cu kayak-ul pe mare la apus iar toate cursurile se vor face pe plaje sălbatice de nisip. SurfCamp-ul nu include transportul și cazarea.

            Înscrierea la concurs este gratuită iar doritoarele se pot înscrie în avans pe email, la adresa cristina.badiu@arenaplatos.ro sau în ziua concursului, începând cu ora 10, în apreschi. Concursul va începe la ora 12.

Search