Sportivii de la PUMA Club – din nou campioni

La nici mai puţin de o lună de când au devenit Campionii României la Taekwon-Do, sportivii de la PUMA Club Sibiu şi-au reconfirmat valoarea prin ocuparea locului I în clasamentul general în cadrul competiţiei Cupa Transilvania la Taekwon-Do I.T.F., desfăşurată week-end-ul acesta la Cluj Napoca.

Cupa Transilvania la Taekwon-Do I.T.F. este o competiţie sportivă organizată în Cluj Napoca de către Clubul Sportiv Delta. Evenimentul s-a desfăşurat sâmbătă, 14 decembrie 2013, la Sala Sporturilor „Horia Demian”, în cadrul căruia şase cluburi sportive din toată ţara s-au „luptat” pentru câştigarea locului fruntaş în cadrul a trei probe: tull, luptă şi tehnici speciale.

Cei 15 sportivi ai Clubului PUMA din Sibiu ne-au reprezentat cu succes, aşa cum ne-au obişnuit. Copiii şi juniorii s-au întors acasă cu 8 medalii de aur şi, bineînţeles, o experienţă bogată.

Această competiţie este ultima pe acest an şi încheie cu succes şirul evenimentelor sportive din domeniul Taekwon-Do-ului. Sportivii de la PUMA Club ne-au făcut încă o dată mândri că suntem sibieni, dovedindu-şi talentul şi calităţile în artele marţiale.

Sportivii PUMA Club ne reprezintă cu mândrie la competiţiile naţionale şi internaţionale din domeniul Taekwon-Do-ului. “Suntem foarte încântaţi de performaţele obţinute de club anul acesta. 2013 a fost pentru PUMA un an de succes şi promitem ca şi la anul să reconfirmăm valoarea şi talentul sportivilor noştri”, declară Ciprian Banea, secretarul general PUMA Club.

Search