Bohemian Flow Art&Pub aniversează weekendul acesta o jumatate de deceniu!

Acum 5 ani, intr-o seara de decembrie, in subsolul cladirii de la nr.26 din Piata Mica Sibiu se nastea o poveste, un concept nou pentru orasul nostru, un proiect indraznet care in timp s-a transformat intr-o comunitate.

Bohemian Flow Art & Pub este astazi un promotor al culturii underground in Sibiu, un loc unde prind viata proiecte culturale, festivaluri de muzica LIVE, de arta si poezie. S-au nascut aici in ultimii ani trupe de teatru, muzica, au fost sprijiniti artisti din toate domeniile, atat din tara cat si din strainatate. Săptămanal au loc concerte live, seri de teatru de cafenea, expoziții de pictură, fotografie si arta.

Bohemian Flow Art & Pub este astazi stalpul in jurul caruia s-a creat un univers cultural colorat si divers, comunitatea artistilor si a iubitorilor de frumos, locul unde se intampla lucruri care incurajeaza consumul de arta.

Weekendul acesta aniversam o jumatate de deceniu de Bohemian Flow Art&Pub!

5 ani de distractie! 5 ani de momente unice! 5 ani de concerte, teatru, spectacole, cultura, arta, muzica si poezie. 5 ani de Bohemian Flow celebrati in 3 zile de sarbatoare!

 

VINERI 13 decembrie  – vino la o noapte de muzica live cu Renegades, Electric Band & Friends!

SAMBATA 14 decembrie – hai sa facem rezumatul PARTY-urilor de legenda cu DJ Vasile!

DUMINICA 15 decembrie – impartim tortuletul cu trupa de teatru „Lipiciosii”, care aniverseaza alaturi de noi 1 anisor de existenta!

Impreuna, bucuria se aduna! La multi ani Bohemian Flow!

 

Echipa Bohemian Flow invita pe toti cei care doresc sa le fie alaturi si sa se bucure impreuna de un weekend plin de viata! 

 

„ Go with the flow…”

Rezervări: tel. +40 758 888 558 / +40 269 218 388

Search