Se deschid toate pârtiile la Arena Platoș!

După ce a inaugurat săptămâna trecută noul sezon cu o petrecere legendară, complexul de ski și snowboard Arena Platoș va deschide toate pârtiile în acest weekend. Stratul de zăpadă naturală căzut săptămâna trecută a fost completat cu zăpadă artificială pe pârtiile B1 și B2, care se vor deschide sâmbătă. De asemenea, trasele instalațiilor de transport de cablu au fost aduse la standarde optime. „Am profitat din plin de frigul din ultima săptămână și am făcut suficientă zăpadă pentru a putea oferi publicului pârtii în condiții excelente pentru ski și snowboard”, spune Martin Freinademetz.

            Astfel, pârtiile vor fi deschise publicului după următorul program. Până în data de 21 decembrie se va putea schia miercuri și vineri între orele 17 și 22, sâmbetele între orele 10 și 22 iar duminica între 10 și 18. Joi, în 19 decembrie, pârtiile sunt deschise între 10 și 17. Între 20 și 23 decembrie instalațiile de cablu vor funcționa timp de 12 ore, între 10 și 22 iar în 24 decembrie până la ora 17. Din 25 decembrie până în cinci ianuarie pârtiile vor fi deschise tot între 10 și 22. Deseară este prima zi de miercuri în care se va putea schia pe nocturnă. Pârtiile A și D sunt deschise la programul de nocturnă, de la ora 17 până la 22.

            Moș Nicolae vine vineri și la Arena Platoș. Cei mici vor găsi în clăpari, de Moș Niculae, skipass-uri gratuite dacă au sub 12 ani iar elevii și studenții primesc cadou o reducere de 50% la cartelele de transport pe cablu. „Ne-am gândit să facem o surpriză celor mici pentru că pe Moș Nicolae îl știm toți ca un moș darnic. Îi așteptăm pe cei mici pe pârtie”, spune Cristina Badiu, PR manager la Arena Platoș.

Search