Orăşelul lui Moș Crăciun se construieşte în centrul Sibiului

Luni a început construcția unui mic oraș în centrul Sibiului. 65 de căsuțe urmează să fie amplasate în cadrul Târgului de Crăciun din Sibiu până în 22 noiembrie, ziua inaugurării. Pe lângă oferta bogată adusă de expozanții veniți din toate colțurile țării, în Piața Mare vor fi amenajate și alte atracții, cum ar fi Atelierul lui Moș Crăciun, zona de parc de distracții pentru copii, patinoarul, o scenă pentru spectacole și o terasă amplasată în mijlocul Pieței, de unde poate fi admirat bradul de Crăciun și deosebita plasă de lumini.

Așadar, puteți începe de pe acum scrisoarea către Moș Crăciun. Fie că sunteți în căutarea unui accesoriu care să vă definească personalitatea, ceva dulce pentru sufletul dumneavoastră sau a unui cadou cu care să faceți fericit pe cineva drag sau pur și simplu vreți să surprindeți atmosfera de sărbătoare printr-o plimbare în Piața Mare, peste două săptămâni puteți vizita Târgul de Crăciun din Sibiu.

Ca în fiecare an, oferta va fi variată: sucuri naturale din fructe de înaltă calitate, cultivate, culese și prelucrate cu mare grijă, torturi si prăjituri de casă, icoane și tablouri pictate pe lemn, sticlă sau piatră și globuri din sticlă, lumânări de cea mai bună calitate, baloane de toate culorile într-o multitudine de forme, articole textile și din piele, decorațiuni pentru brad, bijuterii, cutiuțe muzicale, globuri, hăinuțe brodate, decorațiuni și accesorii lucrate manual, accesorii de uz casnic, ceaiuri, specialități germane la grătar, specialități culinare austriece și multe altele.

 

Mai multe informații despre oferta completă a Târgului pot fi găsite pe site-ul Târgului de Crăciun din Sibiu http://targuldecraciun.ro/ sau pe www.facebook.com/targuldecraciun

 

Search