Cinemateca ASTRA FILM se redeschide cu cele mai aplaudate producţii la AFF 2013

Filmele cele mai aplaudate la recent încheiatul Astra Film Festival se pot (re)vedea la Cinemateca ASTRA FILM, care revine din 14 noiembrie cu proiecţii săptămânale, în fiecare joi de la ora 19, la Astra Film Cinema.

Joi, 14 noiembrie, ora 19, Cinemateca ASTRA FILM vă invită la filmul Clinical romance (Romanţă lucidă), de Elke Margarete Lehrenkrauss, producţie germană ce s-a bucurat de premiera absolută în cadrul ASTRA FILM FESTIVAL 2013, ediţie aniversară de 20 de ani. Acest film nu numai că a putut fi văzut pentru prima oară la Sibiu la AFF, dar el se numără şi printre câştigători. Premiul Astra Film pentru cel mai bun documentar din competiţia Student a fost acordat acestui film, ce a impresionat prin expresia şi stilul său.

Un film care pătrunde foarte adânc în intimitatea a doi oameni care încearcă să reia o relaţie după 10 ani de separare. El este cel legat de trecut, colecţionează lucruri, dar şi amintiri, ea priveşte spre viitor. “Te iubesc” au fost ultimele cuvinte pe care ea i le-a spus cu 10 ani în urmă, înainte să îl părăsească. Mai poate fi reaprinsă flacăra unei iubiri după o ruptură atât de puternică? Un film despre singurătate şi schimbări iremediabile.

Search