Sibiu Open Tenis organizează Kids Day pentru viitorii tenismeni în Piaţa Mică

Sibiu Open – prezentat de Carpatica Asig, cel mai important turneu de tenis din Transilvania va începe în data de 21 septembrie, pe terenurile Tenis Clubului Pamira, de pe Calea Șurii Mici. Tabloul principal reunește 24 de jucători, cea mai mare parte jucători în top 250 ATP. Alături de ei, în turneu vor intra posesori ai celor patru wild-card-uri acordate de organizatori precum și cei patru jucători ce vor veni din turneul de calificări ce va începe în 21 septembrie.

            Turneul de tenis Sibiu Open – prezentat de Carpatica Asig nu se mărginește însă doar la activitățile sportive destinate seniorilor. Pentru că tinerii sunt viitorul în orice sport, cu atât mai mult în tenis, Sibiu Open – prezentat de Carpatica Asig iese din granițele terenului de tenis și vine în Piața Mică, pentru Kids Day. Eveniment de tradiție în orice turneu ATP, ziua dedicata copiilor va avea loc la Sibiu în 27 septembrie. În Piața Mică, în spațiul din fața Casei Artelor, va fi amenajat un mini-teren de tenis, cu dimensiunea de 8 x 4 m, unde juniori ai clubului de tenis Pamira vor invita toți copiii la un schimb de mingi. „Investiția în copii este vitală pentru orice sport. Tenis Club Pamira organizează constant turnee pentru cei mici, baza oferă condiții excelente pentru dezvoltarea în acest sport. Părinții trebuie să înțeleagă importanța sportului în dezvoltarea fizică și mentală iar prin această zi dedicată copiilor, în Piața Mică, ne dorim să atragem spre sport cât mai mulți dintre cei mici”, spune Marius Vecerdea, directorul turneului de tenis Sibiu Open – prezentat de Carpatica Asig. Terenul va fi disponibil celor mici între orele 14 și 20. De asemenea, în data de 27 septembrie, în spațiul din fața Casei Artelor va fi montat un ecran de mari dimensiuni pe care vor fi transmise în direct cele două sferturi de finală ale zilei, de la ora 14 și de la ora 16.

            Pentru turneul propriu-zis, pregătirile au intrat pe ultima sută de metri. Au fost aduse îmbunătățiri majore pentru spectatori la baza Pamira. Față de anul trecut, cei care vor să urmărească turneul au la dispoziție 400 de locuri în plus. Capacitatea terenului central a ajuns, astfel, la 1200 de locuri. Fazele finale ale competiției, semifinalele, finala la dublu și marea finală vor fi transmise în direct pe postul de televiziune DigiSport.

            ATP a anunțat și observatorii turneului Sibiu Open – prezentat de Carpatica Asig. Pentru turneul de calificări ce va începe în 21 septembrie supervizor din partea ATP este italianul Roberto Ranieri în timp ce germanul Hans-Juergen Ochs va fi supervizorul tabloului principal. Arbitri de scaun vor fi germanii Nico Helwerth și Martin Soltysinski, italianul Nicholas Stellabotte, egipteanul Adel Nour și românii Adi Hărădău și Mircea Constantin. Șeful arbitrilor de linie este Sergiu Vladu.

 

            Sibiu Open – prezentat de Carpatica Asig se va desfășura între 21 și 29 septembrie la Baza Pamira, pe strada Calea Șurii Mici, nr. 39. Accesul publicului va fi gratuit până în faza semifinalelor. Pentru ultimele acte ale competiției, biletele vor costa 25 de lei și includ accesul la semifinale și la finala de dublu în ziua de sâmbătă și la marea finală a Sibiu Open – prezentat de Carpatica Asig ce va avea loc duminică, în 29 septembrie.

 

Sibiu Open – prezentat de Carpatica Asig este un eveniment realizat cu sprijinul Consiliului Local Sibiu și Primăriei Municipiului Sibiu prin Casa de Cultură a Municipiului Sibiu.

Partener: Carpatica Asig

Sponsori principali: Ambient, Lytos

Sponsori: Contempo Cars Sibiu, CD Sensoric, Ciserom, Data Pro

Parteneri media principali: Digisport, Kiss FM

Parteneri media: Tribuna, Getica OOH, Tribuna Sporturilor, Zile si Nopti, Antena 1 Sibiu, Turnul Sfatului, Sibiu 100%, Rondul de Sibiu, Ora de Sibiu, Mesagerul de Sibiu, Portocalia, SibiuNews.ro, InOras.ro

 

Search