Adevărată explozie de simţuri la FUSION FESTIVAL 2013

Fusion Festival a reuşit să ofere, pentru a 4-a oară în România, un show exemplar promis fanilor muzicii electronice de pretutindeni. 12 şi 13 Iulie au fost două zile de distracţie maximă în care ritmurile incendiare sincronizate perfect cu efectele pirotehnice, proiecţiile de lumini şi lasere, dansurile electrizante şi acrobaţile au introdus parcă, împrejurimile barajului de la Gura Râului într-o altă galaxie.

Au urcat pe scena festivalului şi au mixat spre deliciul miilor de fani prezenţi la eveniment unii dintre cei mai renumiţi DJ ai momentului, atât din ţară cât şi din străinătate. În prima seară favoriţi au fost britanicii de la FREESTYLERS care alături de DJ precum Mighty Boogie, Funky Drop, DJUBEI şi alţii au încălzit publicul până în zori cu ritmuri explozive de dubstep, funk, hip-hop sau tekno.

Sâmbătă, spectacolul a luat proporţii după prezentarea imnului oficial al FUSION FESTIVAL şi  apariţia pe scena a băieţilor de la SUIE PAPARUDE, care prin prestaţia lor au confirmat încă o dată fanilor statutul de cea mai îndrăgită trupă de muzică electronică a momentului. Ca şi anul trecut, prezenţa acestora, a făcut ca mulţimea de fani să se adune în fata scenei, sărind de plăcere, cântând şi dansând împreună cu ei aproape 2 ore. Stimă lor !

Trupa Gomorrah a revenit în acest an la Fusion cu un spectacol unic, în premiera pentru Romania, impunând conceptul INVADERS. Dansatori, acrobati şi mulţi roboti au invadat scena festivalului şi publicul, pe ritmuri electrizante, însoţiţi de efecte pirotehnice speciale, proiecţii video, lasere, ce aproape îţi tăiau respiraţia.

Cu peste 15 ani de experienţă ca DJ şi producător de muzică “trance” pe marile scene ale festivalurilor de gen din Olanda, Belgia, Germania, Japonia, Spania, Australia, Anglia sau Israel, DJ Johan Gielen a electrizat mai bine de 3 ore publicul prezent în acest an la Fusion Festival.

Spectacolul de lasere şi proiecţii a fost tot mai impresionant de la an la an, barajul fiind din nou“incendiat” cu lumini şi artificii multicolore, iar dealurile împădurite, atât de animate încât puteai să juri că vezi chiar şi urşii dansând acolo.

Show-ul “Fusion 2013” a convins încă o dată că îşi merită definiţia unei adevărate explozii a simţurilor care s-a iniţiat treptat de vineri şi a crescut în internsitate până duminică dimineaţă, o explozie de culori, lasere şi sunete într-o ambianţă în care două lumi paralele se întâlnesc. Este un festival creat special pentru toţi stimulii corpului iubitorilor de muzică şi de asemenea, a celor atraşi de “neobişnuit”, de acel ceva “special”.

De apreciat foarte mult este efortul organizatorilor care se străduiesc ca de la an la an să crească spectaculozitatea acestui eveniment internaţional, să aducă în faţa publicului artiştii cei mai renumiţi ai genului, reprezentaţii şi show-uri inedite, fiind convinşi că doar aşa pot ţine în viaţa trendul.

Search