Concurentele Miss Models International defilează azi la Sibiu pe un podium de 80 de metri

Marea finală a concursului de frumusețe Miss Models International va avea loc în această seară pe o scenă impozantă amplasată în Piața Mare din Sibiu.

Concurentele, provenind din țări de pe patru continente, vor defila în fața juriului și a miilor de spectatori pe un podium impresionant, de 80 de metri lungime.

Va fi unul din cele mai elaborate concursuri de acest tip organizate vreodată în estul Europei, Sibiul devenind, pentru o seară, o veritabilă capitală a frumuseții feminine.

La eveniment vor lua parte, pe lângă Mass Media locală și națională, și jurnaliști din peste 20 de țări.

Emoțiile concurentelor vor fi cu atât mai mari cu cât finala va fi difuzată ulterior pe întreg mapamondul.

Participantele vor fi evaluate de un juriu de specialitate, din care vor face parte și Cătălin Botezatu, Carmen Negoiță, Dr. Kasem Abu Bakr, George Manny (Diaspora Models), Călin Bucur și Delia Lungu.

Finala va fi prezentată de Sorin Brotnei (Akcent) și Raluca Harhata, iar între probele competiției vor cânta Alex Velea și Antonia.

Concurentele au participat în ultima săptămână la un antrenament intens de pregătire pentru show-ul din această seară. Tinerele au învățat dansuri speciale cu care vor evolua în deschidere, au făcut repetiții, au realizat ședințe foto, au vizitat locații importante din Sibiu și au probat vestimentațiile cu care vor defila pe scenă.

Finala Miss Models International, organizată în premieră în România, după opt ediții găzduite la New York, va avea loc în această seară, în Piața Mare din Sibiu, începând cu orele 21.

Miss Models International este o acțiune cofinanțată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria și Casa de Cultură a Municipiului Sibiu.

Search