Carmen Negoita s-a pozat in pantaloni scurti alaturi de concurentele Miss Models International!

Cunoscuta bloggerita de fashion Carmen Negoita a fost aleasa de organizatorii americani pentru a fi membru al juriului marii finale a concursului Miss Models International.

Fashionista, renumita pentru pictorialele sale interesante de pe blogul www.carmennegoita.com, a avut privilegiul de a le cunoaste personal pe cele 20 de concurente si, cu aceasta ocazie, a creat 20 de tricouri imprimate cu mesaje de sustinere a tarilor participante. 

Costumate in pantaloni scurti si purtand piesele vestimentare realizate de Carmen Negoita, finalistele, impreuna cu fashionista, au realizat o sedinta foto in parcul Sub Arini din Sibiu.

“Fetele sunt foarte interesante, mai ales ca provin din toate colturile lumii, din Coreea si Rusia pana in Haiti si Canada. Ma fascineaza acest tip de concursuri pentru ca reuneste tipologii atat de diverse de modele, de diverse rase. Le-am gasit incantate de ce au vazut in Sibiu. Nu stiau multe despre tara noastra si au fost placut surprinse. In plus, mi-a saltat inima de bucurie cand mi-au spus ca au intrat pe blogul meu si ca le place ce fac. Stiau de rochia mea gonflabila si de camasa in oglinda pe care am creat-o”, declara Carmen Negoita.

Fashionista va fi prezenta vineri seara in Piata Mare din Sibiu unde va asista la finala Miss Models International si va decide, alaturi de alti membri ai juriului, cine merita sa castige competitia.

La masa juriului se va afla si Catalin Botezatu. Spre deosebire de Carmen, designerul nu a reusit pana acum sa le intalnesca de finaliste. Cu toate acestea, le va evalua saptamana aceasta prin teleconferinte prin satelit.

In cadrul finalei din Piata Mare, intre probele de concurs, Alex Velea si Antonia vor canta pentru cele cateva mii de spectatori ce vor putea urmari evenimentul.

Miss Models International este o actiune cofinantata de Consiliul Local Sibiu prin Primaria si Casa de Cultura a Municipiului Sibiu. 

Search