Feeric Fashion Days – ziua I

Cea de-a șasea ediție a Feeric Fashion Days a debutat ieri sub picuri de ploaie. Prezentarea de modă pregătită de Bianca Popp prin pârâul din spatele Oranjeriei Palatului de Vară al baronului Brukenthal din Avrig a fost amânată din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Echipa de producție a reușit să realizeze un video shooting pe locație. „Îmi pare rău că nu am putut oferi publicului această colecție spectaculoasă. Am reușit după mai bine de o oră de la momentul în care era fixată prezentarea pentru public să punem în scenă întreaga colecție pentru fotografii oficiali ai festivalului iar acum căutăm soluții în program pentru a prezenta colecția și publicului larg”, spune Mitichi, organizatorul festivalului de modă de la Sibiu.

Aeroportul Internațional Sibiu și-a deschis larg porțile pentru un experiment inedit într-un spațiu securizat cum este terminalul Plecări. Peste 100 de persoane au umplut sala de așteptare pentru prezentarea Adrianei Goilav. Toți invitații prezenți au fost „poftiți” la bordul aeronavei pentru prezentarea colecției Exodus, o colecție pur geometrică, bazată pe multe linii paralele.

Cele două prezentări de modă de astăzi, a Olimpiei Dobrotă din Muzeul în Aer Liber și cea a Andrei Papuc, la Casa Artelor, au fost adaptate corespunzător zilei de doliu național. Ambele prezentări vor începe cu un moment de reculegere și toate ținutele vor purta însemne de doliu. „Suntem alături de familiile care trec prin această grea încercare și ne vom arăta respectul prin ceea ce vom face astăzi”, mai spune Mitichi. Prezentarea din muzeul Astra este programată pentru ora 17 iar cea din Piața Mică la ora 21:30.

Feeric Fashion Days este un eveniment organizat de Fundația Mitichi și cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu și Consiliul Local Sibiu prin Casa de Cultură a Municipiului Sibiu.

Parteneri principali: Ford, Boromir, Wella, Peroni, Pepsi, Kessler.

Foto: Sebastian Marcovici

Bogdan Brylynski

PR and Media Relations

www.feeric.ro

www.Facebook.com/feericsibiu

Search