Concertul trupei Celelalte Cuvinte la Sibiu

Celelate Cuvinte, trupa-legendă a rock-ului românesc a susținut, joi 21 martie un concert extraodinar în Sibiu. Evenimentul face parte dintr-o suită de concerte pe scene din marile orașe ale țării.
Clujul și Sibiul nu puteau lipsi din lista orașelor în care Celelalte Cuvinte va cânta în acest sezon. În ambele orașe transilvane, trupa este întâmpinată cu entuziasm și căldură de către public și își propune, ca de fiecare dată, să răsplătească fidelitatea fanilor săi.
Evenimentul a fost găzduit de „Oldies Pub-Live Music”, loc binecunoscut de iubitorii de rock din Sibiu pentru concertele pe care le organizează și atmosfera care se creează la fiecare concert.
Concertele din această perioadă sunt printre puținele evenimente live rock pe care Celelalte Cuvinte le are programate în 2013, deoarece trupa urmează să prezinte publicului un spectacol nou, de rock acustic, a cărui premieră are loc pe 30 mai, la Sala Palatului din București.
Celelalte Cuvinte si-a obisnuit fanii cu prestatii live de inalta calitate, iar evenimentul programat pe 21 martie nu a facut exceptie. Printre melodiile care nu au avut cum sa lipseasca dintr-un concert Celelalte Cuvinte se numara „Iarba prin par”, „Daca vrei”, „Armaghedon”, „Zmeie” si fabuloasa lucrare rock „Oglinda”.
Celelalte Cuvinte înseamnă Călin Pop (voce, chitară), Marcel Breazu (chitară bas), Leontin Iovan (tobe), Tiberiu Pop (claviaturi) și Ovidiu Roșu (sunet).

                                                                     Articol scris de: Mătea Carmen Diana

Search