S-au pus in vanzare biletele pentru Fusion Festival 2013!

FUSION Festival este un eveniment complex in cadrul caruia muzica este sincronizata cu efecte vizuale , spectacol de lasere, proiectii, iluminare arhitecturala, efecte pirotehnice, trupe de dansatori si reprezentatii cu foc, toate acestea, realizand un spectacol multimedia unic in Romania.

Timisorenii vor avea acces gratuit la Fusion Festival 2013!

Fusion Festival 2013 din perioada 12-13 iulie 2013, îşi va deschide larg porţile pentru timişoreni, oferindu-le acestora acces gratuit la evenimentele din cadrul festivalului. Accesul la cea de-a patra ediţie a festivalului ce se va desfăşura la Barajul Gura Rîului lângă SIBIU se va face pentru cei din Timişoara pe baza tichetelor obtinute online de pe site-ul oficial si a actului de identitate.

Biletele pentru FUSION Festival 2013 pot fi achizitionate incepand cu luna Februarie 2013. Al doilea weekend al lunii Iulie este rezervat singurului eveniment multimedia desfasurat integral intr-un cadru natural.

Publicul din Romania poate achizitiona biletele in avans din retelele de magazine ale operatorilor de telefonie mobila Orange, Vodafone, magazinele Germanos, magazinele Domo, reteaua Diverta, librariile Humanitas, Carturesti, Oficiile Postei Romane semnalizate Bilete.ro din intreaga tara si online prin Eventim.ro, Myticket.ro si Bilete.ro.

Participantii din afara tarii pot achizitiona biletele online, direct de pe site-ul oficial www.fusionfestival.ro.

Bilete in avans au preturi cuprinse intre 20 si 100 de lei.

In anul 2012, FUSION Festival a fost nominalizat la categoria “Best Small Festival” in cadrul European Festival Awards, eveniment anual desfasurat in Marea Britanie. Daca la editia anterioara atmosfera a fost electrica prin show-ul celor de la Cosmic Gate si Suie Paparude, editia 2013 va aduce nume la fel de puternice ale muzicii electronice.

FUSION Festival este un eveniment complex in cadrul caruia muzica este sincronizata cu efecte vizuale, spectacol de lasere, proiectii, iluminare arhitecturala, efecte pirotehnice, trupe de dansatori si reprezentatii cu foc, toate acestea, realizand
un spectacol multimedia unic in Romania.

Pentru mai multe detalii, vizitati site-ul oficial www.fusionfestival.ro.

Search