Let’s Shake Piata Mare People! – cu Fotografii!!!

Un nou stil de dans inventat in vestitul cartier Harlem, din New York, a devenit fulgerator extrem de popular din Statele Unite si Japonia pana in Romania.
Adeptii se filmeaza, iar clipurile care circula viral pe internet demonstreaza ca tot mai multi oameni adora „The Harlem Shake”.

Practic, stilul imbina cu frenezie miscari de hip-hop pe ritmuri de muzica electronica.
Scenariul romanilor este urmatorul. Un tanar cu o casca de motociclist incepe sa danseze de unul singur. La un moment dat, in cadru apare un biciclist, care cade pe gheata, iar cineva ii acorda primul ajutor. Din senin, locul se umple de oameni care vor sa se descatuseze de stres.

„Harlem Shake” este un stil de dans care a aparut in anii ’80 in cartierul Harlem. Acum este iar la moda, dupa ce un artist a iesit pe piata cu o versiune moderna a piesei de acum 30 de ani.
Regula jocului spune ca la inceput doar o singura persoana danseaza pentru ca apoi sa intre si ceilalti in ritm.

Regulile Harlem Shake Sibiu:
1. Don’t be late. SÂMBĂTĂ 23 FEBRUARIE, la 15:00 sa fii in Piata Mare.
2. !!!!! Dress up for the occasion!!!! Ia-ti cel mai traznit costum la care te poti gandi, cu cele mai nebune accesorii…totul e permis; de la baloane, cutii, sepci, masti, ochelari, saci, pelerine, umbrele..pana la pepeni, struguri, morcovi :)) costumele cele mai creative vor fi premiate (cu admiratia tuturor).
3. Sibiul fiind Capitala Bunelor Maniere semnele obscene, scenele de nuditate, injuraturile si consumul de bauturi alcoolice sunt interzise!!
4. Dance like there’s no tomorrow.
5. Enjoy 😀

Search