Partiile de la Arena Platoş (Paltiniş) au program special de sarbatori!

  • Din 25 decembrie, pârtiile vor fi deschise zilnic între orele 10 și 22.          
  • În 30 decembrie, la Arena Platoș se sărbătorește World Snowboard Day.

Din data de 25 decembrie, resortul de schi și snowboard Arena Platoș trece la programul de sărbători. Pe perioada vacanței, până în data de 11 ianuarie, pârtiile complexului vor funcționa în fiecare zi între orele 10 și 22, pe nocturnă. În 24 decembrie, în Ajunul Crăciunului, instalațiile de cablu vor funcționa între 10 și 17. „Având în vedere că cei mici sunt în vacanță și majoritatea părinților și-au luat câteva zile de concediu între Crăciun și Revelion, am decis să trecem la acest program pentru ca oricine, oricând, să poată veni să schieze. E un moment de relaxare pentru toată lumea după un an atât de încărcat”, spune Martin Freinademetz. În acest moment, toate cele cinci pârtii de schi și pârtia de sănii sunt deschise iar stratul de zăpadă se prezintă în condiții excelente pentru schi, snowboard și sănii.

În penultima zi a acestui an, la Arena Platoș se va sărbători, pentru a treia oară, World Snowboard Day. Anul acesta, World Snowboard Day se va sărbători în 129 de stațiuni din 35 de țări de pe toate continentele. Din Argentina sau Brazilia până în Japonia și Coreea, din Australia până în Rusia și Mexic. Ziua Internațională a Snowboardului va reuni la Arena Platoș unii dintre cei mai spectaculoși snowboarderi din zonă și din țară. „Așteptăm cu mare interes tineri din toată țara pentru această sărbătoare inedită. Vom organiza un spectacol demonstrativ în fun-park pentru toți dependenții de adrenalină, fie că vor avea curajul să urce pe placă sau vor dori doar să privească acrobațiile”, spune Cristina Badiu, PR manager la Arena Platoș. Seara se va încheia cu vizionarea unui film ce are ca temă principală sporturile de iarnă, „A collection of individuals”.

2012 se va încheia cu o petrecere de pomină în apres-schiul complexului. De Revelion, la Arena Platoș vor mixa 3 DJ din România și Franța, iar pârtiile vor fi deschise până la miezul nopții. „Între orele 22 și 24 se va schia gratuit pe toate pârtiile complexului, după care petrecerea se va muta în apres-schi. Intrarea este liberă pentru toți cei ce doresc să înceapă anul pe pârtie”, mai spune Cristina Badiu. Atmosfera petrecerii va fi întreținută de DJ K-LU, & CAMPsauvage DJS.

Search